2777
2789
عنوان

چادر گذاشتم رفتم مغازه مامانم زنه برگشت گفت😑

| مشاهده متن کامل بحث + 5668 بازدید | 79 پست
ولی من ندیدم ب چادریا گیر بدن تا حالا هرچی دیدم ی چادری ب بی حجاب گیر داده

اتفاقا زیاده البته بر هردو طرف هست ،همین شلوغی های اخیر خیلی برای خانمای محجبه ناامن شده بود اوضاع حتی در حد کتک زدن 

منم چادر سرم بود رفتم خرید فروشنده دوتا مرد بودن مسخرم میکردن هی میگفتن  حاج خااااانوم 

یا مطب دکتر بودم یه خانومی پوشیه (روبنده) زده بود اومد نوبت گرفت و رفت وقتی رفت خانومای به ظاهر متشخص پشت سرش میگفتن وااا چقدر خل و چل بود چرا اینجوری بود حالا برعکسش اگر خانومی بی حاجب باشه یکی یه چیزی بگه همه میپرن بهش و پارش میکنن و دفاع میکنن ولی اونوقت همه ساکت بودن تو مطب و تایید میکردن 

اگر به عدالته و فرهنگ درست باید هیچکس مسخره نشه و واسه همه احترام باشه

خدایا شکرت .من عاشق ائمه هستم ۵ سال پیش نیمه شعبان ولی همه جا جشن بود و حس خوب فهمیدم باردارم و خدا بهم پسرمو داد بعد از بارداری خارج از رحم و با فقط یک لوله خدا معجزه کرد واسم و امام زمان بهم عیدی دادن حال‌ام روز مادر حضرت زهرا بهم عیدی دادن و فهمیدم دوباره باردارم وقتی که یک سال و نیم منتظر بودم و دکترا میگفتن با یه لوله شانس بارداری ۵۰ درصده خدا چیزیو بخواد میشه  فقط بنظرم رمزش اینه که ناشکر نباشی حتی تو بدترین شرایط وقتی اولین بارداریم تو حرم امام رضا فهمیدم ناموفقه صدبار به خودم گفتم فقط شکر کن و ناشکری هم حالتو بد میکنه و هم شرایط و سخت تر الان فقط خداراشکر میکنم و زندگیمو سپردم به خودش با اینکه مشکلاتم زیاده (میشه واسه سالم بودن نی نیم صلوات بفرستین  )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خانمای چادری خشم دارن ؟یذره انسانیت خانم باردار و...

مییدونم 

حق چنین رفتاری رو‌هیچ کس نداره

اما مردم انقد خشم فروخورده نسبت ب مدعیای دین دارن

ناخوداگاه با همه رفتار بد دارن

من شال ننداخنم زن چادری بم چپ چپ نگاه گرد گف سردت نمیشه هیچی سرت نیس  امثال شما ها هم کم تیکه‌ ...

حالا بی شوخی الان تو این سرما چجوری بدون شالوکلاه  میرین راستی برنامتون برای تابستونو گرمای  ۵۰ درجه چیه 

ولی من ندیدم ب چادریا گیر بدن تا حالا هرچی دیدم ی چادری ب بی حجاب گیر داده

ولی ما چادری ها هم از این گیرا خیلی دیدیم، منتهی فیلم نمیگیریم جایی بفرستیم، برای همین کسی خبر نداره

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

یسریاهم از اونور بوم افتادن...

چه وضعیته چرا واقعا نحوه ی لباس پوشیدن مردم باید برا همدیگه مهم باشه مگه قراره با هرکی تو خیابونه وصلت کنه آدم که متلک میندازه و گیر میده😑

فداسرت عزیز جان فراموشش کن تو خیلی بهتر از اینجور ادما هستی که سرشونو با پررویی میکنن تو زندگی مردم بعد توقع دارن با خودشون خوب تا بشه

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
من شال ننداخنم زن چادری بم چپ چپ نگاه گرد گف سردت نمیشه هیچی سرت نیس  امثال شما ها هم کم تیکه‌ ...

نگرانت بوده سرما نخوری کلاه بپوش واقعا سرده دور از جون سینوزیت میگیری سرد وحشتناکی داره

من خودم چادریم پر شهرمون و اقوامون  بی حجاب و بد حجاب هیچ وقت بهشون توهین نکردم به انتخابشون احترام گذاشتم

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
اتفاقا من هر چی دیدم این بوده که یه خانم چادری و به جوری نگاه میکنن انگار ارث باباشونو خورده

اتفاقا اصلا کاری با خانومای چادری ندارن بد نگاه نمیکنن ولی بدحجابا همیشه دیدم یکی گیر داده بهشون هر بار با وسیله نقلیه عمومی میرم هردفعه می بینم این مورد رو..

اتفاقا خیلی هاشون اینجورین یه بار من با مامانم رفتیم تو یه حسینه برا عاشورا بعد نود درصد چادری بودن ...

خبب اونام اینجوری ان دبگه بعضیاشون

مشکل اینجاس که وون فکر میکنن مسبرشون درسته

به خودشون حق دخالت و .... میدن

مگه تو شهرتون خانم چادری کمه؟ اون آقا جوری تشکر کرده که انگار اول باره زن چادری دیده😒😒😒

نه خودشون از خانواده ی شهید بودن و برادرشون هم جانباز 50درصد به بالا بود.گفتن این روزا همه شهدا و راه شهدا رو دارن فراموش میکنند.حتی گفتن خانواده ی خودشون هم چادری هستن 

همه اینجور نیستن من خودم کار به کار هیچ کس ندارم حجابم کامله حتی یه ضد افتاب رنگیم نمیزنم بی رنگ میگیرم اهل امر به معروفم نیستم چون معتقدم تو این جامعه همه لجباز شدن و تاثییری نداره و میدونم که اگه اثر نداشته باشه نباید امر به معروف کنی ...ولی خودم از وقتی شلوغی شده از ترس اینکه چادرمو نکشن و بهم کار نداشته باشن پامو تو پارک ملت و احمد اباد و اون ورا نزاشتم حتی یه بار باردارم برا دکتر رفتم مردم و زنده شدم تا رسیدم خونه با اینکه خودمو محکم گرفته بودم ..کاش ادما بهم کار نداشته باشن