2777
2789

نمیدونم انگار یه سایتایی هست پولی اونجا ذخیره میکنی سود کلان و زیادی میده...این پسر دیوونه هم چند باری امتحان کرده و با همون روش کلیم پولدار شده طوری ک میخواسته پمپ بنزین بخره....فک کرده همیشه گلستانه...رفته پول کلی آدم از آشنا و دوست و فامیل گرفته ک اره این پولتونو چند برابر میکنه

خلاصه کلی خونواده سرمایه شونو میزارن کف دستش...یکی از دایی هاش ۳ میلیارد میده بهش...خاله و عمو و ایناش هر چی طلا و ماشین دارند میفروشن🙁....خلاصه شاید کمترین مبلغی ک اطرافیان بهش سپردن ۱۰۰ میلیون باشه.‌..نزدیک ۲۰ میلیارد رو تو اون سایت از دست داده و یهو حسابشو خالی کردن...الان خودش کلا نمیدونم کجاست ....ولی خونوادش گناه دارن....میگن حتی فرش هاشونم فروختن...مامانش از شدت غصه شده قلاب

من دقیق نمیدونم اون سایت کوفتی چیه ولی واقعا آدم تو این گوشی چی ب سرش ک نمیاد

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

میگن حلال زاده به داییش میره

بگو اخه مررررددددد سه میلیارد؟! 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا تو فارکس سرمایه گذاری کرده 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

طمع ک بکنی همین میشه

پسردایی شوهرمم تو سایت قمار اول همش برنده شد طوری ک اسپورتیج خرید الان اینقد باخت داده خونشو هم باید بفروشه 

مامان دو تا پسر شیطون و همسر بهترین مرد دنیا....لایک نکن ریپلی کن ریپلی دوس دارم  
میگن حلال زاده به داییش میره بگو اخه مررررددددد سه میلیارد؟! 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اون خیلی پول داره

بقیه گناه دارن...یه خانومی بود روستا بود...طفلی گاو و گوسفنداشو همه فروخته بود ب خاطرش

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤