2777
2789
عنوان

بیرون رفتن همسرخان

275 بازدید | 18 پست

بچها اگه همسرتون بخواد به شب بره بیرون یا دسته جمعی برن کوه نظرتون چیه؟؟ شماها خودتون میرید بیرون ؟ میشه کمی راهنمایی کنید اول راهم نمیدونم حساسیتم‌بیخوده یا شکاکم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درچه  مرحله  ای از زندگی  هستی 

عقد ی 

عروسی 

چند سال زندگی می کنی 

بعدش گلمممم الان  که وقت کوهنوردی  نیست  هم  خیلی  هوا  سرده  وهم برف زیادی  هست 

ایا کوهنوردن 

ایا  حرفه  ای  هستن 

همه این مطالب  مهم  هست 

ولی معمولا اگر اکیپ  کو هنوردی حرفه  ای باشن  بطور معمول  اهل دود و دم  کارهای خلاف نیستن 

ینی تو رو بذاره خونه بره؟ بعد اگه توام با دوستات بخواب بری مشکلی نداره اون؟

ما هنوز نرفتیم خونمون ولی یا این خونه ماست و خیلیی کم من ولی در کل باهمیمم ،،..میگه با رفیقا کافه اینا نه مثلا دورهمی خونه یکی که خودش منو‌میبره خودش میاره

من خودم به زور شوهرمو میفرستم با رفیقاش بره بیرون .شب نشینی میره رستوران میرن دیگه هرکی احتیاج داره یه تایمی با رفیقاش باشه .تازه باهاش همکاری میکنم کسی از خانوادشم نفهمه😂  

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

من اعتماد دارم حتی چند وقت پیش ماموریت رفتن شمال از دریا باهام ویدیوکال کرد 😁 (خودش می‌دونه تنها چیزی که باعث میشه تا آخر عمرش دیگه منو نبینه شیطنت اضافیه) کلا ما دوتا خیلی با هم راحتیم و برای تنهایی هم ارزش قائلیم الان می‌خوایم بریم ترکیه احتمالا اون برگرده من یه هفته اضافه بمونم 

بستگی به رابطتون داره واقعا ولی نه خیلی شل بگیر نه خیلی سفت

درچه  مرحله  ای از زندگی  هستی  عقد ی  عروسی  چند سال زندگی می کنی& ...

نزدیک عروسیمونه کلا جوانای طرف ما این فصل میرن کوه خیلی اینطوری میدونم ک کوه میره....از رفیقاش خوشم نمیاد کمی عوضین ببخشیدا🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

من خودم به زور شوهرمو میفرستم با رفیقاش بره بیرون .شب نشینی میره رستوران میرن دیگه هرکی احتیاج داره ...

وای چه خوب میشه کمی از این راحت بودنت بگی من‌خوپم دارم اذیت میشم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️