چه مدت میخوردی؟ لطفا دیگ شروعش نکن اگ استرس داری جوری دیگ درمان کن لعنت ب قرص😓
من خوردم راضیم دارو نجات دهندس
آن جا یک قهوه خانه بود☕🍁.. اما ننشستیم به نوشیدن دو تا استکان چای.. چرا؟...دنیا خراب می شد اگر دقایقی آن جا مینشستیم و نفری یک استکان چای میخوردیم؟.. عجله،.. همیشه عجله...کدام گوری میخواستم بروم؟من به بهانه رسیدن به زندگی،همیشه زندگی را کشته ام.🍂
خب میگم چ مدت خوردی؟میخام ببینم مث من خوردی ک تونستی کناربذاری
یکسال و نیم
آن جا یک قهوه خانه بود☕🍁.. اما ننشستیم به نوشیدن دو تا استکان چای.. چرا؟...دنیا خراب می شد اگر دقایقی آن جا مینشستیم و نفری یک استکان چای میخوردیم؟.. عجله،.. همیشه عجله...کدام گوری میخواستم بروم؟من به بهانه رسیدن به زندگی،همیشه زندگی را کشته ام.🍂
منم یکسالو نیم پس امیدوارباشم ک میتونم ترک کنم؟آره قرص نجات دهنده هست منم تواون دوران خیلی حالم بدب ...
آره تدریجی قطعش کن قرصی نیست ک اعتیاد اور باشه نگران نباش عزیزم راحت میتونی ترک کنی
من اول ی روز درمیون نصف خوردم الان کردم ی روز درمیون یک چهارم بنظرت خوبه اینجوری؟ ببخش زیاد سوال پر ...
اره تا یه هفته اینکارو بکن بعد قطع کن.... ن عزیزم این چه حرفیه