2777
2789
عنوان

اس سیتالوپرام۱۰

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 62 پست
چه مدت میخوردی؟ لطفا دیگ شروعش نکن اگ استرس داری جوری دیگ درمان کن لعنت ب قرص😓

من خوردم راضیم دارو نجات دهندس

آن جا یک قهوه خانه بود☕🍁.. اما ننشستیم به نوشیدن دو تا استکان چای.. چرا؟...دنیا خراب می شد اگر دقایقی آن جا مینشستیم و نفری یک استکان چای میخوردیم؟.. عجله،.. همیشه عجله...کدام گوری میخواستم بروم؟من به بهانه رسیدن به زندگی،همیشه زندگی را کشته ام.🍂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب میگم چ مدت خوردی؟میخام ببینم مث من خوردی ک تونستی کناربذاری

یکسال و نیم

آن جا یک قهوه خانه بود☕🍁.. اما ننشستیم به نوشیدن دو تا استکان چای.. چرا؟...دنیا خراب می شد اگر دقایقی آن جا مینشستیم و نفری یک استکان چای میخوردیم؟.. عجله،.. همیشه عجله...کدام گوری میخواستم بروم؟من به بهانه رسیدن به زندگی،همیشه زندگی را کشته ام.🍂
یکسال و نیم

منم یکسالو نیم

پس امیدوارباشم ک میتونم ترک کنم؟آره قرص نجات دهنده هست منم تواون دوران خیلی حالم بدبود اگ قرص نمیخوردم مُرده بودم ولی الان دیگ ازقرص خوردن خسته وکلافه شدم

منم یکسالو نیم پس امیدوارباشم ک میتونم ترک کنم؟آره قرص نجات دهنده هست منم تواون دوران خیلی حالم بدب ...

آره تدریجی قطعش کن قرصی نیست ک اعتیاد اور باشه نگران نباش عزیزم راحت میتونی ترک کنی 

آره تدریجی قطعش کن قرصی نیست ک اعتیاد اور باشه نگران نباش عزیزم راحت میتونی ترک کنی 

من اول ی روز درمیون نصف خوردم الان کردم ی روز درمیون یک چهارم بنظرت خوبه اینجوری؟

ببخش زیاد سوال پرسیدم

من اول ی روز درمیون نصف خوردم الان کردم ی روز درمیون یک چهارم بنظرت خوبه اینجوری؟ ببخش زیاد سوال پر ...

اره تا یه هفته اینکارو بکن بعد قطع کن.... ن عزیزم این چه حرفیه