2777
2789
عنوان

اس سیتالوپرام۱۰

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 62 پست
عزیزم چه جرعتی داری یک روز یادم رفت بخورم سردرد شدم  من تازه میخوام بیشتر کنم روزی دوتا اس سیت ...

اس سیتالوپرام چند میخوری؟ینی تاآخر عمرت میخای بخوری وجسارت کنار گذاشتن نداشته باشی؟مردم هروئین میکشن ترک میکنن اینکه ی قرص ساده اس چرا تو مغز خودت میکنی ک نمیتونی منم الان سه چارروز ی بار نصف میخورم تاتموم شه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خوردم تحت نظر پزشک قطع کردم بعد سه ماه وسواس و. اضطرابم برگشت... کاش قطع نمیکردم

آن جا یک قهوه خانه بود☕🍁.. اما ننشستیم به نوشیدن دو تا استکان چای.. چرا؟...دنیا خراب می شد اگر دقایقی آن جا مینشستیم و نفری یک استکان چای میخوردیم؟.. عجله،.. همیشه عجله...کدام گوری میخواستم بروم؟من به بهانه رسیدن به زندگی،همیشه زندگی را کشته ام.🍂
اس سیتالوپرام چند میخوری؟ینی تاآخر عمرت میخای بخوری وجسارت کنار گذاشتن نداشته باشی؟مردم هروئین میکشن ...

ازیپم ۱۰ میخورم تا آخر عمرم نه تنها ترک نمیکنم حتی میخوام بیشترش هم کنم آخه این وضع زندگی هست که من دارم 

چرا باید توی همچین خانواده ای باشم 😭

به خدا خسته شدم دلم میخواد برم تیمارستان بستری بشم بمیرم زودتر

بعد از سه ماه تازه اثر می‌ذاره 

یکسال و نیم خورده بودم قطع کردم بعد سه ماه علاییم برگشت (سه ماه بعد از ترک) 

آن جا یک قهوه خانه بود☕🍁.. اما ننشستیم به نوشیدن دو تا استکان چای.. چرا؟...دنیا خراب می شد اگر دقایقی آن جا مینشستیم و نفری یک استکان چای میخوردیم؟.. عجله،.. همیشه عجله...کدام گوری میخواستم بروم؟من به بهانه رسیدن به زندگی،همیشه زندگی را کشته ام.🍂
وسواس ب چی داری؟وقتی ترک میکردی سردردو منگی نداشتی؟چجوری ترک کردی

وسواس فکری دارم عملی نیست نیمتونم توضیح بدم با عرض پوزش عزیزم ❤❤... دکتر برام دوز ترک رو. تعیین کرد ب صورت تدیجی... سرگیجه داشتم شدید 

بعداز چه مدت سرگیجت اوکی شد؟

دو. سه هفته

چجوری قطش کردی؟دکتر به من گف یه روز درمیون نصف بخور 

تدریجی دیگه از نصف و بعدم یه روز در میون و قطع