2777
2789
عنوان

اینا هممممههههه خرابنننننننن

332 بازدید | 45 پست

ادم مذهبی نیسم تا حدی ک خدا و پیغمبرو قبول داشته باشم مذهبیم ن بقیه موارد

اع ی شهر دگ اومدیم توی این شهری ک الن هسیم اسم نمیبرم حالا بعد این دبیرستانه ک تازه رفتم ینی اصن همه دختراش خراااااابببببببب 

دونفر امروز داشتن لب میگرفتن ک یکیشون یاد بگیره وقتی میره پیش رلش

بعد همه اقا تو فاز دوسپسرو شوهرو چمیدونم این چرتوپرتا اخه از الننننننن؟؟؟؟؟؟؟بعدم اصن هیچکدوم اهل درس نیسن کل زندگیشون خلاصه شده تو رل و ازدواج حالا گفتم شاید من اع ی شهر کوچیک اومدم و کم هس ببینی ی دختروپسر رل زدن برام عجیبه ولی دو هفتس میگذره واقن نمیتونم دگ تحمل کنم همه نمرهاشون زیر۱۰بعد اصن ب درسو کنکور فکر نمیکنن راجب دوسپسراشون حرف میزنن دارم دیوونههههههه میشمممممممممممممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوضاع خیرابع خیراب😐👌/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

خوب‌تو چیکار ب بقیه  داری اونا خراب شما سالم  باش

تازه  نمره  اول کلاسم‌میشی با نصف نمره

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

وای حالم بد شد، بچسب به درست باهاشون ارتباط نگیر، توی سن کم جز پشیمونی چیزی نداره

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت