2777
2789
عنوان

اینا هممممههههه خرابنننننننن

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 45 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید اون مدرسه اینطوریه 

شهری که من توش زندگی میکردم دوران دبیرستان کوچیک بود ولی یکی از مدارسش دقیقا همینجوری احمقانه رفتار میکردن دانش آموزا بقیه مدارس خوب بودن 

ببین رو من ریپ نزن حتی اگه نی نی یاری!!! وقتی حال نمیکنی گزارش بزن یا کاریریمو لغو کن ولی اگه خوشت نمیاد ریپ نزن چون میشورمت پهنت میکنم اونور
بابا محیطش مناسب نیس

خوب تو مناسب باش

یعنی می‌ترسی  خراب شی توامممم؟

هممون  تو دبیرستان  دخترایی دیدیم که  طرز تفکر و زندگیشون با ما  فرق داشته البته  ما  بهشون انگ نمیزدیم 

شما سر کلاس هواست ب دبیر باشه  زنگ تفریح ام ‌برو درس بعدی و مرور کن  

تو این‌سن بهتره  خاله  زنک نباشی

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
خوب تو مناسب باش یعنی می‌ترسی  خراب شی توامممم؟ هممون  تو دبیرستان  دخترایی دیدیم ک ...

حتما میخوای بگی ب تو ربطی نداره؟ 

مثل این ک این بدبخت هم اونجا درس میخونه 

یه چیزی به نام رفتار و قوانین اجتماعی وجود داره

حتما میخوای بگی ب تو ربطی نداره؟  مثل این ک این بدبخت هم اونجا درس میخونه  یه چیزی به نا ...

بله  ربطی بهش نداره 

اگر‌حواسش به درسش باشه مسلما  تو جمعشون هست که  دیده  من همیشه دوران ‌مدرسه  کتاب زنگ  بعد  و مروز میکردم   سر کلاسم  که  دبیر درس میده  درسشو بخونه ‌

همه جا  هم خوب داره  هم  بد نمیشه که  تو ی کلاس ۴۹  نفر بد باشن ‌۱ دونه  خوب

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم