2777
2789
مگه خواهر برادر نبودن . اونی ک مرده برادرِ این دختره نیست مگه ؟ 

ناتنی از پدر یکین ولی دختره یه خاطره گفت که برادر مرحومش و باباش که همه تعجب کردن با اینکه تاحالا ندیدتش حتی 

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  
چون اینکه کسی شبیه کسی باشه ربطی به دیدن یاندیدنش نداره ربط به ژنتیک داره

اون نظرم و بخون که گفتم یه خاطره گفته با اینکه خودش نبوده 

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر دایی منم کپی برادر مرحومشه 

برادر تنی نیست ناتنیه ولی اون نظرم و بخون که راجب خاطره گفتم 

چند سالگی این خاطره رو گفته ؟ 

بچه بودیم اون 12 سالش بود جایی هم نشنیده بود فکر کنم چون کسی براش نمی‌گفت از مرحوم

به نظز من تناسخ نیست اکه بود قبل ۴ سالگی کلی چیزا رو میگفت

خب پس چطوره چیزایی و بگه که حتی هیچکس بهش نگفته نه جایی خونده خیلی عجیبه از زمانی که 1 ماهش بود یادشه تا همین الانش

نظریتون خیلیم درس نیس بالاخره دیده شده تو خیلی جاهای دنیا 

تناسخ که دیده شدنی نیست کسی ببینه بگه دیدیم تناسخو

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

دیگع از خودش بپرسین ۱۳ سالشه میتونه توصیح بده ک ادم قبلی هست یا نه . 

نه الان 19 سالش شده رفته المان😁

تناسخ که دیده شدنی نیست کسی ببینه بگه دیدیم تناسخو

یه سرچ کن توی گوگل متوجه منظورم میشی

ت‍‌وی ت‍‌ک ت‍‌ک ل‍‌ح‍‌ظ‍‌ات زن‍‌دگ‍‌ی‍‌م م‍‌ث‍‌ل ح‍‌رف "ح" وس‍‌ط اس‍‌م م‍‌م‍‌د ح‍‌س اض‍‌اف‍‌ی ب‍‌ودن م‍‌ی‌ک‍‌ن‍‌م :(
یه سرچ کن توی گوگل متوجه منظورم میشی

عزیزم من رشته دانشگام ادیان وعرفان بوده میدونم تناسخ چیه

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)