2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من سرکار میرم 

اول سال با همون یه ذره حقوق رفتم کلاس خیاطی ثبت نام کردم قسطی الان تموم شده و امتحانش مونده برای مدرک 

دانشگاه پیام نور ثبت نام کردم و میخونم 

کار توی منزل یکی از آشنا هامون میاره اسباب بازی درست میکنم براش 

درسته خیلی سخته، با همه این کارا باز پول اضافی برام نمیمونه 

ولی راضیم خداروشکر میتونم گلیم خودمو بکشم از آب 

عزیزم الان مرداشم کار ندارن

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)
میشه بگی چن سالتونه مجردی .شرایط پیام نور  به چه صورته

شهریور ماه از طریق سوابق تحصیلی ثبت نام کردم و بعد اعلام نتایج رفتم ثبت نام 

شهریه اش 1،500 نهایت 2 میلیونه کارشناسی 

امتحاناشم خوبه، خوبیش اینه که حضور خیلی مهم نیست میتونی بخونی فقط برای امتحان بری دانشگاه 

سلام به تو دوست گلم💫

🔴هنوزم داری دنبال یه کسب و کار میگردی که توی خونه فقط و فقط با گوشی توی دستت بتونی کسب درآمد کنی؟🤨

🟢سنت زیر سن قانونیه یا دانش اموزی و سابقه کاری نداری؟🤕

🟣خانوم خونه داری یا دانشجویی وقتت پره و نمیتونی کار بیرون از خونه انجام بدی؟😖

پس بیا این جا تا بهت بگم یه فرصت شغلی جدید بدون محدودیت دارم برات 😍

🔸️کار توی منزل به صورت پاره وقت با درآمد و تسویه حساب روزانه😇

یه تعداد خانوم و آقا میخوایم از هر جای کشور که هستی فرقی نداره 😉

برای کار :

🔹️پاسخگویی 

🔹️ادمین اینستاگرام 

🔹️ادمین تلگرام 

🔹️و جذب نیرو

🔺️همه آموزش هامون به صورت رایگان در اختیارتون قرار داده میشه و نیاز به سابقه کاری نداری🥰

💢کارمون پشتیبانی ۲۴ ساعته داره برای راهنمایی و اموزش😃

⚪مخصوص خانوم های خونه دار و دانشجو ها و دانش آموز ها و کسایی که شرایط کار بیرون از خونه رو ندارن 😆

🔰اینم بگم که خودم تجربه کاریشو دارم و تو این کار هستم و حسابی راضی بودم☺

🟡این فرصت طلایی رو از دست ندید و به راحتی توی منزل فقط با یه گوشی کسب درآمد کنید 🤩

جهت استخدام و کسب درآمد عدد یک رو به  ایدی تلگرامی زیر بفرستید:                      Zebardast5656