2777
2789

از من میشنوی نشو. حقوقش که خیلی کمه خیلی خیلییییییی یعنی واقعا بیگاری هست. مگر اینکه خیلی به بچه ها علاقه داشته باشی که اون بحثش جداست. من خودم هم مدرک مربی گری مهد دارم هم موسس مهد، برای مربی گری که انقد حقوقش کم بود که نمیرم. موسس مهد هم سرمایه زیادی میخواد که ندارم 😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از من میشنوی نشو. حقوقش که خیلی کمه خیلی خیلییییییی یعنی واقعا بیگاری هست. مگر اینکه خیلی به بچه ها ...

جهاد دانشگاهی کجا  داخل خود دانشگاه باید برم در خواست بدم

از من میشنوی نشو. حقوقش که خیلی کمه خیلی خیلییییییی یعنی واقعا بیگاری هست. مگر اینکه خیلی به بچه ها ...

شما چقدر هزینه کردید تا مدرکش گرفتین 

چند وقت طول کشید تا مدرک گرفتین ؟

جهاد دانشگاهی کجا  داخل خود دانشگاه باید برم در خواست بدم

ببین من از یک موسسه ای ثبت نام کردم که کارشون این بود تهران هستن. که مدرکشون معتبر بود جهاد هم خوبه مدرکشم معتبره اما معمولا انگار زودتر پر میشه ظرفیتش و من اون موقع خواستم جهاد ثبت نام کنم برای مربی گری کلاس نداشتن. باید بپرسی ازشون

ببین من از یک موسسه ای ثبت نام کردم که کارشون این بود تهران هستن. که مدرکشون معتبر بود جهاد هم خوبه ...

عریزم منظور از جهاد دانشجویی خود دانشگاهی که الان درس میخونم؟