2777
2789
پول لازمم هر چند کم

شغل های دیگه میتونید برید پولشم بیشتره واقعا.مهد کودک تنها خوبی که داره یکی محیط کارشه که بچه ها هستن یکی ام ساعت کارش . ولی واقعا زحمت داره من که اصلا حاضر نیستم بخاطر ۲،۳ میلیون برم اون همه کار کنم اونجا. تازه سابقه کار هم نداشته باشی کلا بیگاری میکشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وواقعا؟  بدون مدرک مربیگری هم قبول میکنن؟

اره . از خداشونم هست . ی مدت کمک مربی هستی بعد مایل ب ادامه بودی همزمان مدرک مربی هم میگیری 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
شما چقدر هزینه کردید تا مدرکش گرفتین  چند وقت طول کشید تا مدرک گرفتین ؟

والا دقیق یادم نمیاد من سال ۹۹ گرفتم. فکر کنم یکی دو تومن شد اصلا دقیق یادم نیست شایدم کمتر شد. حدود ۲،۳ ماه طول کشید مدرک گرفتن انگار

وواقعا؟  بدون مدرک مربیگری هم قبول میکنن؟

اصلااااا و ابدا

تازه اگررررر مهربون باشن سابقه کار نداشته باشی میگن اول برو مدرک بگیر بعد بیا یه مدت کارآموزی 

بعدش تازه همون حقوق کم رو میدن. بدون مدرک که اصلا قبول نمیکنن بچه های مردم امانتن مسئولیت خیلی سنگینی داره

عریزم منظور از جهاد دانشجویی خود دانشگاهی که الان درس میخونم؟ 

نه بابا😅

جهاد دانشگاهی یه موسسه اس اینجوری مدرک میده کلاس های مختلف داره. به دانشگاهی که درس میخونی ربطی نداره

مثلا چه شغل هایی ؟ 

اگر پول لازم هستید مغازه هایی که اطرافتون هست قطعا فروشنده ای چیزی لازم دارن اگر بگردید. حقوقش هم بالاتره. حالا دانشجو اگر هستید شاید مثلا پارت تایم قبولتون کنن که صبح تا ظهر برید یا ظهر تا شب مثلا. شهرکتاب ها، لباس فروشی ها چیزایی که به ذهنم رسید اینا بود