2777
2789
عنوان

به نظرتون این رو تو ناشناس براش بفرستم؟💔 کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان عزیز شما که تاپیک قبلیم رو دیدین میشه نظرتون رو بگید؟ اگه نگم تو دلم میمونه😣 بگم یا نگم؟

@بانونادیا 

@فرح619

@بیبی_کیوت ‍ 

@sonasadat  

@نیوگارا  

@پرک۷۷۷

میشه یه صلوات برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان (عج) بفرستید؟ 🙏🌹
میشه خلاصه بگی جریان چیه منکه متوجه نشدم

یه نفر رو خیلی دوست داشتم بعد از ۵ سال نتونستم این درد رو تحمل کنم، گفتم بهش میگم فوقش میگه نه و من از این درد رها میشم و میتونم فراموشش کنم. بار اول که بهش پیام دادم گفت: واقعا الان هیچ نظری ندارم، به هرکس هم باشه همین رو میگم.

بعد یه مدت به ناشناسش پیام دادم و خودم رو معرفی کردم و اجاره گرفتم برم پی وی، اونم گفت: در خدمتم.

منم رفتم پی وی و بعد از یه سلام و احوالپرسی با فاصله‌ی چند ساعت، بهش گفتم: لطفا راستش رو بهم بگو، واقعا نظرت منفیه؟

و دیگه سین نزد! منم پیامام رو پا ک کردم. اما به نظرتون این رو به ناشناسش بفرستم؟ کینه نمیگیره؟ آخه تو دلم مونده. میخوام آخرین حرفم رو زده باشم. بگم؟؟

یه نفر رو خیلی دوست داشتم بعد از ۵ سال نتونستم این درد رو تحمل کنم، گفتم بهش میگم فوقش میگه نه و من ...

اهان حالامتوجه شدم نه اصلاچرامیخای این کاروبکنی خب شماباراول بهش فهموندی که دوسش داری اگه اونم دوستت داشت خودش میومدجلووابرازمیکرداینجوری فقط خودت خراب میشی

نه نگو فقط اگه شماره ی هم یا پیچ هم رو دارید از خودت عکس های شاد بزار 

آخه هیچ راه ارتباطی با هم نداریم، یعنی قبلا پیج هم رو داشتیم، اماد۴ سال پیش انقدر اذیت شدم که ازش خداحافظی کردم و پیجم رو هم حذف کردم چون نمیتونستم در این مورد بهش چیزی بگم اما بازم از دلم نرفت. 

فقط بعد از اینکه پیام دادم الان میتونه پروفایل تلگرامم رو ببینه، همین. که اون رو هم فکر نکنم چک کنه، وقتی یه پیام رو سین نمیزنه!

آخه هیچ راه ارتباطی با هم نداریم، یعنی قبلا پیج هم رو داشتیم، اماد۴ سال پیش انقدر اذیت شدم که ازش خد ...

اون اینقدر گاوه

که اگه اینم بهش بدی باز نمبفهمه 

به عنوان کسی که از تو تجربه دار تره اینو میگم

💍♥ i said yes 

اهان حالامتوجه شدم نه اصلاچرامیخای این کاروبکنی خب شماباراول بهش فهموندی که دوسش داری اگه اونم دوستت ...

آخه خیلی بی ادبانه بود که سین نزد و جالب اینه که دفعه‌ی قبل که بهش گفتم گفت: ترجیح میدم حقیقت رو بگم تا اینکه بخوام ناجوانمردانه ذهن و دل بقبه رو بازی بگیرم.

جوونمردی این بود که مستقبم از اول میگفت نه، نه اینکه فقط ادعاش رو کنه. میخوام این رو بهش بگم که تو دلم نباشه

آخه هیچ راه ارتباطی با هم نداریم، یعنی قبلا پیج هم رو داشتیم، اماد۴ سال پیش انقدر اذیت شدم که ازش خد ...

اگه همدیگه رومیبینیدمطمئن باش بخواست  بهت ابر ازش میکنه خودتوکوچیک نکن

اون اینقدر گاوه که اگه اینم بهش بدی باز نمبفهمه  به عنوان کسی که از تو تجربه دار تره اینو میگ ...

جدی؟؟😂😂😂 این رو قبول دارم، بی ادبانه و ناجوانمردانه رفتار کرد. گفتم حرفم رو بزنم همین 

اگه همدیگه رومیبینیدمطمئن باش بخواست  بهت ابر ازش میکنه خودتوکوچیک نکن

من میدونم هیچ حسی نداره و معلوم نیست کی ببینمش شاید چند سال دیگه. فقط خواستم بی ادبیش رو به رخش بکشم. یعنی نگم؟