2777
2789
عنوان

به نظرتون این رو تو ناشناس براش بفرستم؟💔 کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 53 پست
تکنیک آب نمک آقایون شنیدی  شاید ازون استفاده میکنه😑 نمیدونم بازم

میدونم به من فکر نمیکنه، اما کاش شعور داشت. وقتی من میگم رک بگید و ناراحت نمیشم یعنی دقیقا میخوام همون رو بشنوم🥲

میشه یه صلوات برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان (عج) بفرستید؟ 🙏🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان عزیز شما که تاپیک قبلیم رو دیدین میشه نظرتون رو بگید؟ اگه نگم تو دلم میمونه😣 بگم یا نگم؟ ...

سلام جانم

عزیزکم ببین واقعا گفتن یا نگفتن حرفت هیچ دوایی نداره

چون باز هم ندید بگیره در آخر ناراحتی و رنجش برای شماست

به قول دوستان کسی که پیام تو رو وقتی عیان و واضح بود ندید

ناشناس هم براش اهمیتی نداره

تهش به خودشیفتگیش افزوده میشه

متوجهی؟

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
سلام جانم عزیزکم ببین واقعا گفتن یا نگفتن حرفت هیچ دوایی نداره چون باز هم ندید بگیره در آخر ناراحت ...

آره 😞

خواستم برخورد غیر متمدن و ضایعش رو نشونش بدم، آخه قبلا خیلی ادعای جوونمردی و ادب و شخصیت داشت، ولی انگار آدم نمیشه، فقط ادعا داره.

ممنون عزیزم ❤

آره 😞 خواستم برخورد غیر متمدن و ضایعش رو نشونش بدم، آخه قبلا خیلی ادعای جوونمردی و ادب و شخصیت داش ...

قربون شکل  ماهت برم 

به قول استادم کسی خواهانت  نبود بگو فدااای سرررم

بزار بره

اون هدفش این بوده ذهنت درگیرش بشه که متاسفانه به خواستش رسید

هر آدم‌محترمی بود حداقل  میتونست در حد ۷ ثانیه کلمه نه رو تایپ‌کنه .

اون خودش شخصیت واقعیش رو میدونه 

نیاز نیست بهش یادآوری کنی رفتارش با تو چطور بوده

قوی باش💪🏻❤️

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
قربون شکل  ماهت برم  به قول استادم کسی خواهانت  نبود بگو فدااای سرررم بزار بره اون ...

فدات مهربون❤

آره این اولین شکست زندگی نیست آخری هم نخواهد بود، راه زیاده

ممنون از راهنمایی و وقتی که گذاشتی عزیز دلم 😘🌹

ان‌شاءالله بهترین‌ها نصیبت بشه

فدات مهربون❤ آره این اولین شکست زندگی نیست آخری هم نخواهد بود، راه زیاده ممنون از راهنمایی و وقتی ...

❤️عزیزی