2777
2789

اعتماد بنیان یه رابطس

منتهی گاهی حساسیت پیش میاد ک با بی اعتمادی هم اشتباه گرفته میشه

هم خوبه ما خودمون رفتاری داشته باشیم ک طرفمون حس خوبی بگیره

هم اون طرز فکرش رو ب مرور درست کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ کارایی میکنه باهات ک میفهمی اعتماد نداره  مثلا شوهر من میگه هر جا میری پیام بده یا زنگ بزن ب ...

گوشیمو خیلی چک میکرد 

هرجا میرفتم زنگ میزد با کی رفتی با کی اومدی 

میگفتم بعدش به ابجیم پیام میداد میپرسید ببینه راست گفتم یا ن 

و اینکه ی بار بدون گفتنش رفتم یجای ی هفته اصلا محلم نداد جواب زنگامم نداد..

خودشم میگه دیگ اعتماد نداره حتی بخودش..

برا شما حتما نگرانتون میشه و اعتماد داره

میدونم همونی میشه که میخوام.

منظورم شخص شما نیست هستن کسایی ک ذاتادل سیاه هستن و اعتماد ندارن،ک باید خود واقعی تو بهش نشون بدی تا اعتمادشو جلب کنی ، ولی اکثرا تا چیزی ندیدن الکی حساس نمیشن همون‌طور ک خانما هم نسبت ب آقایون همینجوری هستن الکی شک نمیکنن

غیرت خیلی فرق داره با بد دل بودن  بد دل بودن یعنی تهمت زدن یعنی طرف رو به کار نکرده متهم کردن و ...

نه نه  این منظورم نیس  از نظر مادی بهم اعتماد نداره  هیچی نمیگه  مثلا میگه تو امتحان پس بده   

باید چیکار کنم ؟ دیگه  من نه حساب مخفی دارم نه چیزی پنهون میکنم نه حتی کارتشو پولشو برنمیدارم 

😁😂
اعتماد بنیان یه رابطس منتهی گاهی حساسیت پیش میاد ک با بی اعتمادی هم اشتباه گرفته میشه هم خوبه ما خ ...

میدونی همش حس میکنم  هزارتومن جیب من باشه بالا میکشم میرم  زن نباید چیزی به اسمش 

😁😂
میدونی همش حس میکنم  هزارتومن جیب من باشه بالا میکشم میرم  زن نباید چیزی به اسمش

تو یا شوهرت اینطور حس میکنی؟

حس غلط تایپی داشتی وگرنه چرا همچین حسی راجع ب خودت داشته باشی😐❤

اگرم نه شوهرت همچین حسی داره ک خب ای کاش ببریش با گول زدن و مهربونی پیش روانشناس یا مشاور خوب

زن و شوهر کسی هستن ک قبول کردن بااااهم و برای هم یه زندگی رو شروع کنن

به تو اعتماد نکنه بره ب اصغر قصاب محله اعتماد کنه یا یاسی جون آرایشگر محل؟ عجب حرفی میزنه

مثلا زنشی، بگو انتخابم کردی واسه گوگولی مگولی بازی یا زندگی و شراکت توی زندگی؟ مگه به همسر آدم نمیگن شریک زندگی؟ شریک فقط توی رابطه جنسی و بزرگ کردن بچه و این کار هایی ک حیوانات بهتر از ما بلدن؟

پدرش به مادرش اعتماد نداره ک الان میگه ب تو ندارم؟

عجب

گوشیمو خیلی چک میکرد  هرجا میرفتم زنگ میزد با کی رفتی با کی اومدی  میگفتم بعدش به ابجیم ...

اره چون هیچ وقت گوشیمو چک نکرده و این که حرف من راست نر از حرف بقیست و ایمان داره بهش

گوشیمو خیلی چک میکرد  هرجا میرفتم زنگ میزد با کی رفتی با کی اومدی  میگفتم بعدش به ابجیم ...

واه ایران بهشت روانیاس یه مشت روانی ریختن تو جامعه جالبیش اینجاست فرت و رت هم زن میرن ( یا شوهر می کنن )