2777
2789
عنوان

بعد از چند وقت از مرگ عزیزتون آروم تر شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 12621 بازدید | 150 پست
منم التماس همه رو کردم نشد ک نشد روز اخر گذاشتن همه خانواذش ببیننش بااینکه تو آی سیو بود میدونستن رو ...

ما تموم اون یه هفته تو icu کنارش بودیم تا اخرین لحظه اما ما ادما خیلی بدبختیم خیلی 

عزیزترین آدم زندگیمون جلو چشممون جون میده و کاری نمیتونیم برلش بکنیم این درد هیچوقت آروم نمیشه این زخم تا آخرین لحظه عمرم هروز سرباز مبکنه و تازه میشه

دل من تنگ صدایی‌ست   که نیست...

از همه عزیزانی که همدردی کردن ممنونم دعا میکنم برای شما عزیزان که خدا را با فرزندانتون امتحان نکنه دردش انقدر زیاده که زجه های مادر عرش اسمان را میلرزونه دردی از این بالاتر نیست ممنونم از شما عزیزان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من الان روزی یه دونه ۲۰ رو میخورم. ۷ سال هم دارم میخورم. عوارضی نداره. فقط یه مقدار معذرت میخوا ...

بله متاسفانه میل جنسی رو خیلی تحت تاثیر قرار میده اونم واسه من که ذاتا سرد مزاج بودم ولی نمیتونم هم که نخورم داغونم..منو هم آروم تر میکنه واقعا

روح همه رفتگان شاد

منم یک سال و خرده ای خواهرمو از دست دادم ، انگار یه تیکه از قلب آدم میره وقتی عزیزش میره ، هیچوقت جای خالیش پر نمیشه غم آدم کم نمیشه فقط عمیق تر میشه و من فقط میپرسم از خدا چرا؟؟

شاید میخواسته منو تنبیه کنه که عزیزدلمو ازم گرفت 😞

به مرور عادت میکنی به زندگی جدید ولی بزرگ‌تر میشی دیدگاهت عوض میشه به زندگی 

عزیزم ما ۸ ماه تمام از بابا مواظبت کردیم . من ۱۶ کیلو کم کردم و داداشم تمام موهای سرش ریخت . پدرم ۱۰ ...

منم هرکی هرچی میگه فایده نداره من دیگه هیچوخت خودمو نمیبخشم حتی اگه خودش و خداش منو ببخشن حاضرم واسه هرتاوانی از اون روزی ام ک رفته تا جایی ک تونستم واسه بچهاش خدمت کردم ک شاید اون دنیا اروم باشه و ازم راضی بشه بفهمه من خسته نشده بودم

لطفأ برای شادی روح مادرم فاتحه بفرستید 
از همه عزیزانی که همدردی کردن ممنونم دعا میکنم برای شما عزیزان که خدا را با فرزندانتون امتحان نکنه د ...

الهی امین

انشالا خدا به شما صبر و عمر طولانی بده

روح فرشته کوچولوتم شاد

اینم یه درس زندگیه

ما تموم اون یه هفته تو icu کنارش بودیم تا اخرین لحظه اما ما ادما خیلی بدبختیم خیلی  عزیزترین آ ...

خیلی بدبختیم تا اخر عمر امثال ما زجر میکشن انگار نقص عضو باشیم

دقیقأ اون روزای اخر لب ب غذا نمیزد منم دعواش کردم ک باید بخوری تا تهش چندروز بود هیچی نخورده بود از ...

پسر منم غذا نمیخورد من هی مبگفتم باید غذاتو بخوری میگفت نمیتونم دو روز هیچی نخورد 😭😭😭😭😭

الهی مامانش تیکه تیکه بشه 

منم هرکی هرچی میگه فایده نداره من دیگه هیچوخت خودمو نمیبخشم حتی اگه خودش و خداش منو ببخشن حاضرم واسه ...

من مطمئنم میدونه . شک ندارم . الانم راهی رو برو که میدونی درسته و گذشته هارو پشت سر بگذار ...

پسر منم غذا نمیخورد من هی مبگفتم باید غذاتو بخوری میگفت نمیتونم دو روز هیچی نخورد 😭😭😭😭😭

خدا چ زود روزیشو میگیره چند وخته از خدا خیلی دلم شکسته کاری باهام کرد ک وختی ب بزرگترین ارزوم رسیدم مامانمو گرفتم من واسه رسیدن ب اون ارزو فقط ۱روز ازته دلم خوشحال بودم واقعأ حقم این نبود

حدود دو هفته س پدرم از دست دادم 

توی خونه ی من بود 

سر جانماز نشسته بود یهو دیدم سرش افتاد 

هر روز گریه می کنم بعد از سردرد قرص میخورم میخابم تا فردا بشه . احساس پوچی می کنم .

سوال درباره کوهنوردی و صعود ب قله دماوند داشتید خوشحال میشم راهنمایتون کنم
بله متاسفانه میل جنسی رو خیلی تحت تاثیر قرار میده اونم واسه من که ذاتا سرد مزاج بودم ولی نمیتونم هم ...

منم ترجیح میدم اول اروم شم. چون دونا بچم دارم. باید با ایناهم سروکله بزنم. ولی شوهرم چون شرایط رو دید گفت بخور تا بعد. اخه من سر برادرم ۵ ماهه حامله بودم هی نمیزاشتن گریه کنم. از اون ور دوبار بیهوش شدم خوردم زنین جفت کشید پایین استراحت مطلق. سر پدرم پسرمبه دنیا اومده بود شیر میدادم باز میگفتن گریه نکن. دیگه این شد که زد به همه جام. 

ما تموم اون یه هفته تو icu کنارش بودیم تا اخرین لحظه اما ما ادما خیلی بدبختیم خیلی  عزیزترین آ ...

اره .میبینی ضربان قلب و سطح اکسیژن و ...همه چیز افت میکنه و کاری نمبشه کرد . من خودمو به در و دیوار میکوبیدم .هنوزم باورم نمیشه نشد کاری کنیم ...واقعا بدبختیم

حدود دو هفته س پدرم از دست دادم  توی خونه ی من بود  سر جانماز نشسته بود یهو دیدم سرش افت ...

روحشون شاد خوشا به سعادتشون که سر نماز رفتن پیش خدا😭