اینجا حرف میزنم بیشتر سرزنشم میکنن و من بیشتر تو این باتلاق فرو میرم چون دو سال ریه هاش درگیر بود و ...
وقتی اجل قطعی یه نفر برسه هیچکس نمیتونه جلوشو بگیره
یکهفته پسرم بیمارستان بود هرکاری که بگی کردیم که زنده بمونه با اینکه روز آخر مرگ مغزی شده بود و من ندونستم انقد با امیدواری بهش میرسیدم که پرستارا از من بیشتر رسیدگی میکردن که بعدا گفتم اونا که میدونستن نمیمونه😭😭
پسرم جلو چشمم پر پر شد و کاری از دستمون برنیومد نه پول نه دعا نه التماس هیچی نتونست نجاتش بده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وقتی اجل قطعی یه نفر برسه هیچکس نمیتونه جلوشو بگیره یکهفته پسرم بیمارستان بود هرکاری که بگی ک ...
منم التماس همه رو کردم نشد ک نشد روز اخر گذاشتن همه خانواذش ببیننش بااینکه تو آی سیو بود میدونستن روز اخرشه بهترین بیمارستان بردیمش بیشترین پول رو خرج کردیم ولی بی وفایی کرد
روح پدر و برادرت شاد باشه عزیزم..فلوکستین خوبه راضی هستی تو بلند مدت عوارض نداره؟ چون خودم دارم میخو ...
والا من الان روزی یه دونه ۲۰ رو میخورم. ۷ سال هم دارم میخورم. عوارضی نداره. فقط یه مقدار معذرت میخوام میل جنسی رو کم میکنه. چون همش گریه میکردم. پرخاشگر شده بودم. دوست داشتم همش تنها باشم. ولی الان با این کپسول اومی هستم. شبها تا صبح عین جغد بیدار بودم. ولی الان نه
دقیقأ اون روزای اخر لب ب غذا نمیزد منم دعواش کردم ک باید بخوری تا تهش چندروز بود هیچی نخورده بود از ...
عزیزم ما ۸ ماه تمام از بابا مواظبت کردیم . من ۱۶ کیلو کم کردم و داداشم تمام موهای سرش ریخت . پدرم ۱۰ روز اخر بیمارستان بستری شد . داداشم پیشش بود . یه روز بهش گفت سیگار میخوام . داداشم گفت سمه برات . کلی بحث کرد و برادرم بهش گفت اذیتم نکن میرم نمیام دیگه پیشتااااا و پدرم همون روز icu بستری شد و ما اجازه ملاقات نداشتیم تا از دنیا رفت . داداشم الان بعد گذشت ۱ سال میگه من به بابا گفتم نمیام پیشت اگه متوجه نشده باشه ممنوع الملاقاته چی ؟ اگه پیش خودش فکر کرده باشه من نمبخوام ببینمش چی ؟ هر چی میگیم به خاطر خودش سیگار ندادی مجبور بودی باز نمیتونه قبول کنه . با اینکه انقدری که برادرم برای پدرم پسر بود پدرم براش پدر نبود !
میخوام بگم ازین خاطرات هممون داریم . خودتو اذیت نکن .بهترین کار فکر نکردنه . کارهایی که دوست داشت انجام بده و مسیرش رو ادامه بده
خدا بهتون صبر بده.. منم فشاری که رومه هر روزی به یه جاییم میزنه...هفت ماهه بابام نیست..هفت ماهه قلب ...
عزیزم دلت بسپار به خدا باور کن جای اونا از ما بهتره اینقدر خودت عذاب نده منم باهات همدردم پدرعزیز منم دو روز قبل عید امسال پرکشید و رفت بدترش این بود که من یک شهر دورم تلفنی باهاش حرف زدم گفتم فردا میام پیشت ولی دیر شده بود رسیدم سر خاکش ...😭😭😭همه ی ما مسافر چند روزه این دنیای بی وفایی م😓