2777
2789
عنوان

بعد از چند وقت از مرگ عزیزتون آروم تر شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 12621 بازدید | 150 پست
اینجا حرف میزنم بیشتر سرزنشم میکنن و من بیشتر تو این باتلاق فرو میرم چون دو سال ریه هاش درگیر بود و ...

وقتی اجل قطعی یه نفر برسه هیچکس نمیتونه جلوشو بگیره 

یکهفته پسرم بیمارستان بود هرکاری که بگی کردیم که زنده بمونه با اینکه روز آخر مرگ مغزی شده بود و من ندونستم انقد با امیدواری بهش میرسیدم که پرستارا از من بیشتر رسیدگی میکردن  که بعدا گفتم اونا که میدونستن نمیمونه😭😭

پسرم جلو چشمم پر پر شد و کاری از دستمون برنیومد نه پول نه دعا نه التماس هیچی نتونست نجاتش بده

دل من تنگ صدایی‌ست   که نیست...
اولش ناباوری و حس قدرتمندی داشتم. اما در واقع انقد تو دلم ضجه زده بودم بدنم اسیب دیده بود در حدی که ...

روزای اول نمیفهمی چی داره به سرت میاد..چن ماه که بگذره اثرات اون روزا روی بدنت مشخص میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلش حملات پانیک داشتم ولی بعد شنیدنش عوارض دیگه حملات هم ظاهر شد 

دوتا عزیز از دست دادم 

سر یکیشون بعد ده سال شیرینی نارگیلی میبینم نمیتونم جلو اشکام بگیرم

و در آخری هم با شنیدن صدای هر بچه ای بغض میکنم به شدت افسرده شدم و دوبار به خودکشی فکر کردم 

۷ ... ۸ ماهی میگذره از رور اول بهترم ولی بنظرم هیچ وقت اون آدم سابق نمیشم

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..

من ی هفته اصلا با کسی حرف نمیزدم

تا ۳ هفته انگار ی دنیای دیگه بودم

۴ ماه اول خیلی حالم بد بود نزدیک ۸ کیلو وزن کم کردم .

الان کنار آمدم ولی یادت نمیره .

من روزی هزار بار فاتحه میخوندم و بیشتر از هزاران صلوات

الان خداروشکر برام غمش کم شده.

▂▃▅▇█▓▒░ أڱږ ڪښي خِؤآښٺ ݦثٌݪ:عَږۅُُښڪ بَأټ ږڣټآږ ڪݩہ—ټۅ:(آݩأبَِݪ): بَّآۺ💀🔥⛓️️ ░▒▓█▇▅▃▂
وقتی اجل قطعی یه نفر برسه هیچکس نمیتونه جلوشو بگیره  یکهفته پسرم بیمارستان بود هرکاری که بگی ک ...

منم التماس همه رو کردم نشد ک نشد روز اخر گذاشتن همه خانواذش ببیننش بااینکه تو آی سیو بود میدونستن روز اخرشه  بهترین بیمارستان بردیمش بیشترین پول رو خرج کردیم ولی بی وفایی کرد

لطفأ برای شادی روح مادرم فاتحه بفرستید 
همسرم سرما خورده بود  انتی هیستامین خورده بود رفته بودیم شهر دیگه دیدن اقوام بعد از ناهار برگشت ...

اشکام بند نمیاد ..

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 
روح پدر و برادرت شاد باشه عزیزم..فلوکستین خوبه راضی هستی تو بلند مدت عوارض نداره؟ چون خودم دارم میخو ...

والا من الان روزی یه دونه ۲۰ رو میخورم. ۷ سال هم دارم میخورم. عوارضی نداره. فقط یه مقدار معذرت میخوام میل جنسی رو کم میکنه. چون همش گریه میکردم. پرخاشگر شده بودم. دوست داشتم همش تنها باشم. ولی الان با این کپسول اومی هستم. شبها تا صبح عین جغد بیدار بودم. ولی الان نه

بله این سخته! بخاطر اینکه نخوام تظاهر کنم خیلی دلم میخواد برم یجا دور و راحت عزاداریمو کنم.. خیلی س ...

منم همش میگم کاش برم یجایی هیچکس نباشه صب تا شب بشینم یه گوشه گرین کنم غصه بخورم سکوت کنم نه اینکه بخاطر بقیه مجبور باشم غذا درس کنم جواب سوالاشانو بدم 😭

دل من تنگ صدایی‌ست   که نیست...
دقیقأ اون روزای اخر لب ب غذا نمیزد منم دعواش کردم ک باید بخوری تا تهش چندروز بود هیچی نخورده بود از ...

عزیزم ما ۸ ماه تمام از بابا مواظبت کردیم . من ۱۶ کیلو کم کردم و داداشم تمام موهای سرش ریخت . پدرم ۱۰ روز اخر بیمارستان بستری شد . داداشم پیشش بود . یه روز بهش گفت سیگار میخوام . داداشم گفت سمه برات . کلی بحث کرد و برادرم بهش گفت اذیتم نکن میرم نمیام دیگه پیشتااااا و پدرم همون روز icu بستری شد و ما اجازه ملاقات نداشتیم تا از دنیا رفت . داداشم الان بعد گذشت ۱ سال میگه من به بابا گفتم نمیام پیشت اگه متوجه نشده باشه ممنوع الملاقاته چی ؟ اگه پیش خودش فکر کرده باشه من نمبخوام ببینمش چی ؟ هر چی میگیم به خاطر خودش سیگار ندادی مجبور بودی باز نمیتونه قبول کنه . با اینکه انقدری که برادرم برای پدرم پسر بود پدرم براش پدر نبود ! 

میخوام بگم ازین خاطرات هممون داریم . خودتو اذیت نکن .بهترین کار فکر نکردنه . کارهایی که دوست داشت انجام بده و مسیرش رو ادامه بده

خدا بهتون صبر بده.. منم فشاری که رومه هر روزی به یه جاییم میزنه...هفت ماهه بابام نیست..هفت ماهه قلب ...

عزیزم دلت بسپار به خدا باور کن جای اونا از ما بهتره  اینقدر خودت عذاب نده منم باهات همدردم پدرعزیز منم دو روز قبل عید امسال پرکشید و رفت بدترش این بود که من یک شهر دورم تلفنی باهاش حرف زدم گفتم فردا میام پیشت ولی دیر شده بود رسیدم سر خاکش ...😭😭😭همه ی ما مسافر چند روزه این دنیای بی وفایی م😓

خدا رحمتشون کنه و به شما صبر بده من اوایل مدام صدایی که ازش موقع خندیدن ضبط کرده بودم رو گوش میدادم ...

این واقعیت زندگیه عزیزم،کاریش نمیشه کرد!بجاش دعا کن جَوون از دست ندید! جَوون یه فامیل رو به هم میریزه!

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم