2777
2789
عنوان

بعد از چند وقت از مرگ عزیزتون آروم تر شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 12621 بازدید | 150 پست
بمیرم الهی . چرا اینقدر بی شعور دور و بر ماست ؟ ایشالله قبر قسمت خودشون . عزیز دلم چاره ای غیر از صب ...

دقیقأ از وختی رفته دارم فقط میگذرونم همه بدنم از درد غلج شده ب معنای واقعی کلمه کمرمو شکوند با رفتنش وختی دولا میشم رو زمین چیزی بردارم ب سختی میتونم پاشم دست و پام خورد شده پیرم کرد با رفتنش

لطفأ برای شادی روح مادرم فاتحه بفرستید 
۴ ماه گذشته بیشتر از روز اول درد میکشم  هیچوقت آروم نمیشم و عمق بدبختی اونجاس که اطرافیان انت ...

بله این سخته! بخاطر اینکه نخوام تظاهر کنم خیلی دلم میخواد برم یجا دور و راحت عزاداریمو کنم..

خیلی سخته یه دنیا غم تو دلت باشه ولی بخندی و عادی رفتار کنی که یه وقت دل مامان و برادرا نشکنه!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی قدرشو بدون هر چی میگه بگو باشه مثل من نذار همه خاطراتت با مامانت دعوا و بحث باشه 

چشم . اما به بحث جور دیگه نگاه کن . ادم با کسی که براش ارزشی نداره بحثی میکنه ؟ قطعا مامانت با ارزشترین ادم زندگیت بوده که اینقدر مهم بوده بهش حساس بودی و سر هر چیزی سعی میکردی اصلاحش کنی و بحث میکردی .کسی واسه ادم مهم نباشه با به لبخند میگذره ازش .‌

خدا بهتون صبر بده.. منم فشاری که رومه هر روزی به یه جاییم میزنه...هفت ماهه بابام نیست..هفت ماهه قلب ...

ببین دردت کم نمیشه. به اون غم اخت میشی و عادت میکنی. میگم الان بعد ۷ سال که ناگهانی هم بود فوت برادر و پدرم ادمای سابق نیستیم. ولی به خاطر مامانم حفظ ظاهر میکنیم. هی اون رو دلداری میدیم. بعدم براشون صلوات خیراتی بفرست. هی به خودت بگو اگر بابا بود راضی بود من رو تو این حال ببینه. هی اینجوری خودت رو اروم کن. بعضی وقتها به خودم میگم فکر میکنم اونا تو جای دورن. بعد از مدتی ماهم به اونا ملحق میشیم. اینجوری خودت رو اروم کن

بله این سخته! بخاطر اینکه نخوام تظاهر کنم خیلی دلم میخواد برم یجا دور و راحت عزاداریمو کنم.. خیلی س ...

عزیزم من وقتی پدرم رفت بچه م ۳ ساله بود . فکر کن من مجبور به چه تظاهری بودم . چون بابا ۸ ماه تو بستر بیماری بود و تو اون ۸ ماه بچه ی من لکنت گرفت . اگه من بعد رفتنش مراقب نبودم بچه م نابود میشد چون صبورترین همبازیش رو از دست داده بود .‌...همه ی ما به خاطر عزیزانمون مجبور به ادامه ی زندگی و تظاهر هستیم نازنین .

ببين من برا همين ترس از دست دادن  رفتم ب مشاور  هيپنوتيزمم كرد  خيلييي بهتر شدم&nb ...

من اکی شدم خدا دوتا دسته گل بهم داده ولی دیگه حسی برای ناراحت شدن یا خوشحال شدن ندارم فقط حواسم و وقتم را برای موفقیت بچه هام گذاشتم دیگه کارهای اطرافیان برام مهم نیست 

بعد فوت پدرم خیلی حالم بد بود همش بی حوصله بودم گریه میکردم بعد 6یا7ماه بهترشدم اماداغش سنگین بود واسم بعد حامله شدم خیلی روحیم خوب شد اونم بعد5ماه سقط شد کلا داغون شدم فقط دلم میخواست برم سرخاک پدرم تااینکه دوباره حامله شدم استرس داشتم اما حالم خوب شد خداروشکر دیگه خوبم ولی 6.7ماه ناجور داغون بودم

قد167 وزن76وزن دلخواه 67

من پدرمو پنج سال پیش از دست دادم قشنگ تا سه سال اول تقریبا هروززززز گریه میکردم 

یکسال اول که داغون بودم

هنوز بعد پنج سال ته دلم همیشه غمگینه

بعد پدرم ترس از دست دادن خانوادم خیلی بهم استرس میده 

تا شوهرم جایی میره نگران میشم همش تا بیاد 

مادرم تا یچیزیش میشه قلبم درمیاد

مدام یه ترس مزخرف دارم که زندگیمو زهرمار کرده

چشم . اما به بحث جور دیگه نگاه کن . ادم با کسی که براش ارزشی نداره بحثی میکنه ؟ قطعا مامانت با ارزشت ...

دقیقأ اون روزای اخر لب ب غذا نمیزد منم دعواش کردم ک باید بخوری تا تهش چندروز بود هیچی نخورده بود از اتاق رفتم بیرون برگشتم دیدم داره گریه میکنه گفت میدونم ازم خسته شدی ولی باور کن نمیتونم بغلش کردم گفتم مامان خسته نشدم فقط میخوام خوب شی من نمیتونم بچه هارو کنترل کنم ب جز این چیزا چیزی بلد نیستم برات درست کنم ب خدا فقط میخاستم خوب شه کاش منو ببخشه

لطفأ برای شادی روح مادرم فاتحه بفرستید 
من اگه بابام بره دیگه دلیلی برای زندگی کردن ندارم

من فقط به خاطر دختر ۳ ساله م ادامه دادم که خط قرمز پدرم بود . باید بمونم و رسالتم رو انجام بدم . چون اگه برم پدرم منو با لگد برمیگردونه که بیام و بچه مو بزرگ کنم .سخته سخت ..تمام سلولهای ادم درد میکشه . 

به چیزهای بد فکر نکن . ایشالله سایه شون بالای سرت هزار سال

من برادرم و پدرم در عرض یکسال فوت شدن. هم من هم برادرای دیگم ادمای سابق نیستیم. خودم کارم به دکتر کش ...

روح پدر و برادرت شاد باشه عزیزم..فلوکستین خوبه راضی هستی تو بلند مدت عوارض نداره؟ چون خودم دارم میخورم