2777
2789

این ماه اقدام بودم یه هفته مونده تا موعدم ولی دیگه صبر ندارم تست نزدم الان اومدم کیلینک برای یه آزمایشات دیگه یهویی آزمایش بارداری هم بدم مشخص میکنه یا زوده؟

علایمم اینه که نفخ دارم سمت چپ شکمم و زیر شکمم خیلی درد مییکرد و تیر می‌کشید تا دوروز پیش ، خیلی خواب‌خوابالوعم و کسلم و خيلي هم پرخور شدم

من امیـدم به خـدا بعد خـدا هم به خـداست💚🌱

بده ولی بعد موعود بهتربود ازمایش بدی 

اتفاقای الانت و مشکلات الانت ساله دیگه ی درصدم برات ارزش ندارن ، سال دیگه تمامه مشکلات الانت حل شدن و حتی بعضیاشو یا یادتم نمیاد ، پس از زندگیت لذت ببرو انقدر درگیر مشکلاتت نشو.

چرا اینقدر عجله داری ؟ انشالاه که بارداری ولی تا با این عجولیت چطوری میتونی ۹ ماهو تحمل کنی؟

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینقدر عجله داری ؟ انشالاه که بارداری ولی تا با این عجولیت چطوری میتونی ۹ ماهو تحمل کنی؟

خیلی استرس دارم اصلا روز و شب ندارم🥺🥺🥺🥺

تازه ماه اولمم هست که اقدامم نگرانم

خیلی استرس دارم اصلا روز و شب ندارم🥺🥺🥺🥺 تازه ماه اولمم هست که اقدامم نگرانم

تو با این استرست پیر میشه خیلی ضرره نکن بیخیال شی زودتر به نتیجه میرسی

من امروز بعد دوروز تاخیر رفتم  بتا ۷۰ هی گف کمه بیا تکرار کن  از استرس دارم میمیرم  ...

عه😢

پس من الان آزمایش بدم هیچ بدرد نمیخوره

تو با این استرست پیر میشه خیلی ضرره نکن بیخیال شی زودتر به نتیجه میرسی

سعیمو میکنم ولی نمیتونم آخه مادرمم مشکل داشت خیلی زمان برد بچه دار شه

سعیمو میکنم ولی نمیتونم آخه مادرمم مشکل داشت خیلی زمان برد بچه دار شه

دست خداست فقط امیدت بخدا باشه باور کن ناامید نمیشی تا حالا دیدی خدا کسیو ناامید کنه؟

من همین به تو پیام دادم دلم درد پریود گرفته 😑

عه😢😢

چن وقت اقدامی 

انشالله که بارداری عزیزم

ب دکتر گفتم آخرین پریودم ۹ دی بوده گفت برو خونتون☹☹☹ یه هفته یا ۱۰ روز بعد موعدت بیا