2777
2789
عنوان

همسایه

94 بازدید | 10 پست

سلام خانما من یه همسایه دارم روبرومه روبروی خونه مون و فامیلمونم هست یه چیزی اذیتم میکنه اینکه خونه ی من خیلی کوچیکه و زود نامرتب میشه چون بچه ۱۱ ماهه داره و بیشتر وقت دلم میخواد بخوابم این صبح میاد دم در و به من منم زیاد میگه بیا خونمون به شدت هم وسواس داره اما من وسواس ندارم وقتی میاد خونم به خونم زندگیم یه جوری نگاه میکنه انگار من چندشم 😟  خوشم نمیاد بیاد چون خیلی خودشو میگیره چیکار کنم بنظرتون ازیه طرفی میگن همسایه حرمت داره

کاش ثروتمند بشیم میدونم که می شیم چون خدا بهم قول داده 

خیلی وقتا بهش بگو نه عزیزم من بچه کوچیک دارم کارم زیاده 

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر وخ نامرتب  بودی خودت خونت اصلا هر وخ حال نداشتی درو وا نکن  ب همین سادگی  فامیل ...

بخدا نمیرسم یه کارام 😞تمیز میکنم باز همون آش همون کاسه از طرفی هم وسواس همسایه ام باعث شده من احساس خواری کنم

بخدا نمیرسم یه کارام 😞تمیز میکنم باز همون آش همون کاسه از طرفی هم وسواس همسایه ام باعث شده من احساس ...

ول کن بابا. من خودم ی بچه دارم میفهمم چی میگی.

باز نکم درو هر وخ نخواستی

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
منم بچه کوچیک دارم ۶ ماهشه  درکت میکنم ادم بعضی وقتا دوس داره بخوابه ولی سعی کن اول کاراتو انجا ...

کارامو اول میکنم بعد که کردم دلم میخواد بخوابم 🥱 که این بنده خدا سر میرسه و به من میگه تو تنبلی همش خوابی خوشم نمیاد ازش 

کارامو اول میکنم بعد که کردم دلم میخواد بخوابم 🥱 که این بنده خدا سر میرسه و به من میگه تو تنبلی همش ...

درکت میکنم منم دقیقا انجورم  ولش کن  بابا  درو وانکن بهونه بیار بزا بگن تنبلی    بخواب به ارامش خودت فک کن    منم میخوابم الانم کارمو کردم میخام بخوابم از دیشب تا حالا شاید ۲ ساعت خوابیده باشم 

درکت میکنم منم دقیقا انجورم  ولش کن  بابا  درو وانکن بهونه بیار بزا بگن تنبلی & ...

بخوای گلم خوب بخوابی بخواب خوابای قشنگ ببینی بجای منم بخواب ❤

بخوای گلم خوب بخوابی بخواب خوابای قشنگ ببینی بجای منم بخواب ❤

قبونت  فدات ♥️😂  تو چرا نمیخابی البته اگه بچم بیدار نشد  من نمیخوابدم یه بدی داره هنگ میکنم کلا   سرم گیج میره جلو شام سیاهی میره کلا نمیتونم کار کنم  😑