2777
2789
عنوان

برای بازارچه مدرسه دخترم چی درست کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9130 بازدید | 79 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قالب دارم، بنظرت شب درست کنم سرد میشه بد نمیشه که...

نه بابا شب درست نکن 

کی میره دخترت ؟ اگه صبح می‌ره امشب درست کن همه مواد رو بچین روش صبح یک ساعت زودتر بیدار شو بزارشون تو فر 

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️
صبح ساعت ٧:٣٠ میره... صبح بلند شم تنبلیم میاد🤭

حالا یه روز زودتر بیدار شوووو 

بعدش بگیر بخواب 🤣

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️
ببینم چه میشود....😝

شب همه مواد رو بریز روش آماده کن فردا بپز ، دلتون نخواد ما دیشب پیتزا داشتیم ، بعد مواد اضافه امد همه رو ریختم روی یه نون بعد سلفون کشیدم گذاشتم یخچال برا ظهر درستش کردم برا دخترم عالی بود هیچ تغییری هم تو طعم یا قیافش نبود 

بچه ها اسنک خیلی دوست دارند مخصوصا اگه باسس سفید و قرمز تزیین کنی ،میتونی تو لیوان یه بار مصرف ژله د ...

به به دلم خواست 😍😍

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

ژله رو بعضیا گفتن میارن، اسنک خودشون همیشه میبرن گفتم جدید باشه مثلا....

الویه با کالباس درست کن، بذار توی این ماکارونی شکلیا که بزرگه. 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم