2777
2789
عنوان

برای بازارچه مدرسه دخترم چی درست کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9128 بازدید | 79 پست
برادر شوهرم هم داشت همچین برنامه ای تو مدرسه ش می‌گفت یکی منقل آورده بود جوجه کباب میکرد می‌فروخت & ...

اون دیگه عالی بوده😂😂😂😂😂

منم به نظرم کاپ کیک بهتره. دونه دونه سلفون بکشی بذاری یخچال سردش خوشمزه ترم هست. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این ست های خوشگل و دستبند و تل و سنجاق سر و شونه و این چیزای آکسسوری که همه دخترا خوششون میاد بخر ...

وقت ندارم برم بازار بگردم.... بعدم مادرها نیستن فقط خود بچه هان

بچه ها اسنک خیلی دوست دارند مخصوصا اگه باسس سفید و قرمز تزیین کنی ،میتونی تو لیوان یه بار مصرف ژله درست کنی مدرسه ی دخترم لیوانی پنج هزار میفروشن خیلی هم فروش داره یا میتونی پفک هندی درست کنی تو بسته بندی کوچیک بزاری،یه فلاکس چایی  ببر با دونات هم خیلی فروش،میره  

بچه ها اسنک خیلی دوست دارند مخصوصا اگه باسس سفید و قرمز تزیین کنی ،میتونی تو لیوان یه بار مصرف ژله د ...

ژله رو بعضیا گفتن میارن، اسنک خودشون همیشه میبرن گفتم جدید باشه مثلا....

اون دیگه عالی بوده😂😂😂😂😂 منم به نظرم کاپ کیک بهتره. دونه دونه سلفون بکشی بذاری یخچال سردش خوشمز ...

آره    

ولی به نظر من کیک خورده نمیشه بچه ها معمولا بیشتر عاشق فست بودن بخصوص پیتزا ،  مینی پیتزا با قالب گرد خمیر پیتزا های کوچولو کوچولو درست کنی روش مواد بزاری بعد ببره بفروشه .

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️
فکر کنم همین مینی پیتزا درست کنم... باید خمیرشو درست کنم 

اره قالب گرد فلزی هم بخر یا نه یه کاسه گرد رو خمیر فشار بده حدود ۲۰_۳۰ تا درست کن . 

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️