2777
2789
عنوان

راهنمایی برای انتخاب حیوان خانگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1798 بازدید | 33 پست
خرگوش شنیدم کثیف کاری زیاد داره ولی گربه خیلی تمیزه فقط از سروصداش میترسم وقتی بخوام با قطار و اینا ...

ببین گربه خیلی خوبه ولی اصلا حیوون مناسب قطار و اتوبوس نیست، گربه من از خونه تا دامپزشکی هم کلافه میشه اصلا گربه ها به تغییر و جابجایی خیلی حساسن 

یجا هست هتل پیشولانه بالای یه ماه نگه میداره گربه هارو ولی فکر‌کنم گرون بگیره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سگ دارم ولی بخاطر شلوغ بازیاش و واق زدنش میگم گربه بهتره اون اروم تره نیازم نیست ببریش بیرون جای ...

اگه برای سگتون جای خواب خاص و شیک میخواین، حتما این سایت ببینید. https://tehranroyaldecor.com/cat/pet-accesories

اگر جای خواب مخصوص به خودش داشته باشه، در سایر موارد هم بیشتر نظم میگیره. در واقع خوابیدن توی جای مخصوص یه بخشی از تربیت سگ هاست.