2777
2789
عنوان

بی محلی پدر مادر

820 بازدید | 20 پست

سلام..عزیزان اومدم دردو ددل کنم..چون ناراحت بودم خیلی..متنم شاید طولانی باشه..ببخشید.

من ۳۶ سالمه و الان یک پسر ۲ ساله دارم.خودم تک دخترم و دو برادر دارم.مشکل اصلیه من خانوادمه..من مادرم فرهنگی بوده..و پدرمم کارمند.. ولی من همیشه در درونم مشکلات و ناراحتیایی داشتم.مادرم شاید برای من کارهایی کردنا.ولی من مشکلم عاطفی بوده.هیچ وقت نشده مامانم روو سرم نوازش کنه..وقتی بچه بودم..یکی از داداشام قدیما خیلی شلوغ بود.اذیت میکرد.پدر مادرم دعواش میکردن..بدجور دعواش میکردن..البته داداشمم شلوغ بود.(الان ازدواج کرده و بچه داره.الان خوبه)..ولی اونا هم راهشو بلد نبودن چطور باهاش برخورر کنن.وقتی دعوا میکردنش من خیلی خیلی میترسیدم..همش میگفتم نزنید..از ترس میرفتم اینور اونور.اما مادرم بعدش یک بار نمیومد بگه که نترس دخترم.من میرفتم اتاقم و فکرو خیال میکردم و غصه میخوردم..تا اینکه رفتم دانشگاه.تهران.اینقدر کمبود محبت داشتم که اون موقع یه اقایی بهم علاقه نشون داد..من خیلی وابسته شدم بهش.اما بعدنا بهم خورد..چون اون اقا هدفی نداشت و من بسیار ضربه خوردم و درس دیگه نمیتونستم بخونم.اصلا دنیا برام یحور شده بود.درسم خیلی طول کشید تموم شه و به خودم لطمه زدم و خانوادمم با من بد شدن.من هدفم این نبود ک به اونا ضربه بزنم..من خودمم خبلی آسیب دیدم.گرچع اونا خبلی برا درسم هزینه کردن ولی من به زور و بلا خوندم.و ارشد گرفتم بالاخره.  جالبه پدرمم با من یجوریه..مادرم انگار که من هووش هستم.گاهی تحقبرم میکنه.حرف زدنی فحش میده.ک این خیلی میره توو مخم..مثلا توو حیاط پرتقال کاشتن..داداشم کاشته..داداشم طبقه ی بالای مامانمه. میرفتم منم پرتقال بچینم بخورم ،،مامانم بهم میگفت نچین از پرتقالها..اون مال داداشته..دلم میکشست😢.خونمون ک با بچم میرم یعنی خونه ی پدرم.(چون من شهر دیگه ای هستم..فاصله دارم با مادرم) خونشون ک میرم لااقل یک هفته ای می مونم.گاهی قیافه میگیره مادرم..حتی پدرمم.گاهی احساس میکنم مامانم اونو پر میکنه.آخه پدرا با دختراشونن..اما بابام نیس..اگر مادرم باهام جروبحث کنه بابام میاد طرفداریشو میکنه.(خیلی سخته که بابای ادمم پشتش نباشه) همه مادرا دوس دارن دختراسون بیاد.اما مامانم گاهی دیگه چند روز ک بگذره میگه برو دبگه.)  بابام انگار دست به فرمانشه.هر چی بگه همونه.گاهی احساس میکنم اگر بابام باهام خوب باشه مادرم نمیزاره.یا دوست نداره ما با هم خوب باشیم.من کیک میپزم مامانم اصلا نمیخوره.باز بابام یکم یواشکی میخوره.مامانم اصلا.میدونید بعدِ اون اتفاقی که برام دوران دانشگاه افتاد دیگه از ارزش افتادم..از چشم لفتادم..ولی من خودم خیلی ضربع خوددم..خب برا هر کسی ممکنه پیش بیاد.گاهی فکد مبکنم اونا دختر دوس ندارن. مثلا گاهی کار واجب دارم و راهم فاصله داره به بابام میکم ماشینو بده سوییچشو..حتی سده بود نده..دعوا راه بیوفته..منم ناراحت میشدم..ولی مبدبدم به داداشم راحت میده..حتی به مادرم گفتم چطور دختر دیگری که عروسته بره استفاده کنه ولی من که دخترتم نکنم؟(البته برادرم ماشینم دارن خودسون..مزدادوکابین دارن) مادرن نگاهاش گاهی انگار حسودانست.همیشه دوس داشتم مامانم مهربون بود.شاید از بچگی اگر باهام مهربون بود این مشکلاتو نداشتم.حتی عادت ماهانه رو بهم نگفته بود هیچی.نمیشد صبحها قشنگ مثل مامانای مهربون صبحانه درست کنه و ساندویچ بده ببرم.من خیلی فکروخیالی بودن و موهامم زود سفید شد..بچه ک بودم مدرسه میرفتم یک سری دروغا میگفتم ک جلب توجه کنم.الان ک یادم میادد میبینم اون کارا چی بود ک میکردم.در کل ولی دوران دبیرستان و مدرسه دختر بدی نبودم.دختر مثبتی بودم و درس خون

تعداد رای : 2
نظرسنجی
1
1
50%
1
1
50%

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ،دیدم اینجور پدر و مادرها،ببین دوستت دارن ولی تفکرشون قدیمیه و عوض بشو هم نیستن،بچهاشونو دوست دارن ولی مدل خودشون،راحت یه حرفهایی رو به بچشون میگن،ککشون نمیگزه

ولی زحمتکش بودن وسایل تحصیل شما رو فراهم کردن

غصه نخور خودت خوب با بچه ات رفتار کن

اين دوران گذشته

شمام نيمتونيد پدر مادر و تفكرات شون رو اصلاح كنيد..

ولي بايد درس عبرت بگيريد

تا فرزند شما سالها بعد اين تائيك رو نزنه.كه مامانم بد بود..خودش با بدر مادرش مشكل ذاشت سر من خالي ميكرد..

جايي وقتي تمايل ندارن شما باشيد

چرا يك هفته ميمونيد؟

سنگ روي دلتون بزاريد..و ارتباط رو محدود كنيز

كودكي و جواني خودتون رفت

شما الان بايد خودتون رو در بچه ببنيد

اونا رر رها كنيز و تمكركز كنيد ووي كودك خودنون

💕

عزیزم درکت میکنم بی محلی پدر مادر خیلی بده 

ولی خب تو اگه واقعا ناراحت میشی نرو نبیبنشون 

بشین خونت با بچهای خودت وقت بگذرون اونجا میری فقط زخم زبون میشنوی بجای اینکه حالت بهتر بشه بدتر میشی همون وقتو بذار برای بچه های خودت 

تهشم اگه خودشون زنگ زدن برو یا اگ هم میری زیاد نمون کاری دیگه نمیتونی بکنی واقعا بی محلیشون داغونت میکنه فقط 

عرق نعنا از خانواده همون عرق هاست ولی اونا رفتن پی رفیق بازی این نشست پای درس و مشقش متخصص معده شده 🙂😁 من برعکس بقیه وقتی لایک میکنی کیف میکنم )))))))
عزیزم درکت میکنم بی محلی پدر مادر خیلی بده  ولی خب تو اگه واقعا ناراحت میشی نرو نبیبنشون  ...

من داغون شدم..من یدونه دخترم..هیچ کسی رم ندارم..همش میگم خدایا من کی رو دارم آخه.اگرم نرم اصلا مامانم نمیگه بیا..حتی چند بار بهش گفتم یک بار نمیگی بهم ک بیا..هیچی نمیگه.. اخرش میگه اصلا نمیگم

اين دوران گذشته شمام نيمتونيد پدر مادر و تفكرات شون رو اصلاح كنيد.. ولي بايد درس عبرت بگيريد تا ف ...

گاهی احساس تنهایی میکنم..چاره ای ندارم که میرم😔 من که خواهرم ندارم..دوستانمم همشون سرشون به زتدگیشونه.. شوهرم بد نیس خوبه..ولی خب اونجورام کشته مرده ی هم نیستیم.دلم پیششون می مونه.ک برم ببینمشون.😢 حتی اگر یه مدت نرم به مامانم میگم چرا یه بار نمبگی که کی میاین؟ میاین اخر هفته یا نه..هیچی نمیگه..! حتی اخرش یک بار گفت اصلا نمیگم..بعد از اینکه درسم اونجور شد دیگه من داغون شدم..رفتارشون باهام به کل عوض شد..

گاهی احساس تنهایی میکنم..چاره ای ندارم که میرم😔 من که خواهرم ندارم..دوستانمم همشون سرشون به زتدگیشو ...

تنهايت رو پر كن.

حتما نبايد همه خواهر برادر  و دوست داشته باشند.

سرتو با بچت گرم كن.

اين همه روي خودت و بعد بچه اثر منفي ميراره

💕