2777
2789
عنوان

بی محلی پدر مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 20 پست
تنهايت رو پر كن. حتما نبايد همه خواهر برادر  و دوست داشته باشند. سرتو با بچت گرم كن. اين همه ...

نمیتونم..همش انگار یه کمبودی دارم در درونم.. ولی باید سعیمو کنم..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من داغون شدم..من یدونه دخترم..هیچ کسی رم ندارم..همش میگم خدایا من کی رو دارم آخه.اگرم نرم اصلا مامان ...

الهی عزیزم 😞کمتر برو وقتتو بذار برای خودت شوهرت بچهات دوستات چاره دیگه ای نیست حداقل تنها نباش

عرق نعنا از خانواده همون عرق هاست ولی اونا رفتن پی رفیق بازی این نشست پای درس و مشقش متخصص معده شده 🙂😁 من برعکس بقیه وقتی لایک میکنی کیف میکنم )))))))
اين دوران گذشته شمام نيمتونيد پدر مادر و تفكرات شون رو اصلاح كنيد.. ولي بايد درس عبرت بگيريد تا ف ...

نه من سعی میکنم به پسرم.محبت کنم..نازش میدم..موهاشو نوازش میکنم..بغلش میکنم..دوس ندارم کمبود محبت داشته باشه

نه من سعی میکنم به پسرم.محبت کنم..نازش میدم..موهاشو نوازش میکنم..بغلش میکنم..دوس ندارم کمبود محبت دا ...

نه عزيزم منظورم اين نيست.

منظورن اينع كه توي فضايي كه شما محبت نميبيند

و يا رفتار مناسب نباشع

بچه يادنيگيره خودشو دوست ذاشتع باشع

يا براي دوست داشتع شدن دست به جلب توجه بزنع.

💕