2777
2789

بچم ۶ سالشه تشنج بدون تب توی خواب داشته ب مدت یک دقیقه

دکتر بردمش براش قرص کاربامازپین ۲۰۰ نوشت گف دو شب اول نصف قرص بعدشم یه دونه کامل مصرف کنه تا یکماه و دوباره بیا ازمایش و نواز مغز بگیره چون گف کاربامازپین ممکنه باعث مشکل کبدی بشه ببینم بهش ساخته یا نه

من سه شب اول نصف قرص دادم دو‌شب میشه قرص کاملو ربعش کم میکنم بهش میدم ینی کامل دلم نمیشع بهش بدم 

میترسم 

اخه بچه بزرگمم همین مشکل براش پیش اومد و دکترش یکی دیگه بود ک الان دیگه نیس فقط نصف قرص براش نوشت و گف در صورت تکرار نصف قرص ظهر بده نصف هم شب

ک خداروشکر دیگه اونجوری نشد و همین نصف قرص رو تا دوسال خورد و الان چهار ساله دیگه نمیخوره و مشکلی هم پیش نیومده

الان من میترسم ب بچم یه دونه کاملش بدم چون بچه بزرگم خیلی دیر متوجه شدم چون تشنج بدون تب تو خواب بود و حتی بیشتر از سه دقیقه و من اطلاعی ازش نداشتم با نصف قرص خدا روشکر خوب شد

بنظرتون چیکار کنم کسی تجربه ای داشته خواهش میکنم بهم بگه

مامان دوتا گل پسر ب نام کیان و کیارش  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تشنج شوخی بردار نیست، به حرف دکترش گوش کن، شاید تجویز قرص به امواج نوار ربط داشته باشه، ما که دکتر نیستیم

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
تشنج شوخی بردار نیست، به حرف دکترش گوش کن، شاید تجویز قرص به امواج نوار ربط داشته باشه، ما که دکتر ن ...

پیش دوتا دکتر بردمش هر دوشون قرص کامل گفتن ولی من با بچه بزرگم مقایسش میکنم میگم چرا بچه اولم حالش بدتر بود با نصف قرص حل شد میترسم برای کبدش ضرر داشته باشه 

قرص کاربامازپین ایرانی هست وضررجدی نداره ازآشناهامون بنده خدا تشنج داره وکاربامازپین استفاده میکنه و ...

ممنون عزیزم ک برام وقت گذاشتی

سلام استارتر جان دختر منم ۷ سالش هستش ۲ هفته پیش تو خواب تشنج کرد حدود ۱۰ دقیقه طول کشید تا به‌خودش بیاد بستری کردم چون بدون تب بود ارجاع دادن نورولوژیست اطفال نوار و ام ار ای گرفتن گفتن بیماری تشنج در خواب داره ارثی هستش و همون قرص کاربامازپین ۲۰۰ دادن از نصف شروع کردم باید بشه روزی دوتا و یک ماه دیگه آز نوشتن 

الان ۳ روزه میگه زانوم ضعف داره یهو میوفته روزی چند بار اتفاق میوفته دارم از غصه دق میکنم از وقتی قرص شروع شده تو خواب بلند حرف میزنه اول ها بیشتر بود الان کمتر شده 

سلام استارتر جان دختر منم ۷ سالش هستش ۲ هفته پیش تو خواب تشنج کرد حدود ۱۰ دقیقه طول کشید تا به‌خودش ...

وای عزیزم روزی دوتا ک بنظرم خیلی زیاده🥺 من یک دونه کامل دلم نشد بهش بدم همیشع یک ربعشو کم میکنم با اینکه دکترش گف کامل بهش بده چون پسر بزرگم چن سال پیش ک همین مشکل براش پیش اومده بود دکترش نصف قرص بهش داده بود و من فک میکنم هر چقد حجم قرص زیاد باشه تاثیر و عوارضشم بیشتره🥺برام دعا کن حال بچم کامل خوب بشه پسر بزرگم خداروشکر با همون نصف قرص کامل خوب شد و دو سه ساله اصن قرص نمیخوره دیگه

الان ۳ روزه میگه زانوم ضعف داره یهو میوفته روزی چند بار اتفاق میوفته دارم از غصه دق میکنم از وقتی قر ...

اخی عزیزم  بمیرم برا دلت🥺 نگران نباش تاثیر قرص هستش پسر منم خوابش تغییر کرده تو خواب دندوناشو قروچه میکنه صدا میده طبیعیه گلم

از خدا میخوام دختر گلت هر چ زودتر خوب بشه نگران نباش پسر بزرگم بعد مصرف دارو دیگه کامل خوب شده خداروشکر و نیاز ب قرص نداره امیدت ب خدا باشه عزیزم 🥺♥️