2777
2789
عنوان

مرد خسیس این ویژگی هارو داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 32 پست

بببن مونده به این که علتش چیه بخاطر پوله یا چی مثلا منم شوهرم یه چیزی رو میخواد بخره به زور میگیره همش میگه میخوای چیکار به درد نمیخوره هر بارم به زور راضیش کنم تو وقت اذیت میکنه حالا چه عجله ای داری حالا میخریم از اینا مثلا من بچم کوجیکه مبل هامون رنگ روشن کثیف میکنه بچه جاریم ۹ سالشه میاد رو مبل هام بپر بپر میکنه😬باردارم هستم میگم برا مبل هامون روکش بخریم حداقل بیرون انداختنی نشن با این وضع میگه باشه ولی هی عقب میندازه شوهر من دردش پول نیست خساست نمیکنع فقط تنبلع 😐هی میگه بابا کی میخواد بره بگرده بگیره 😐حالا ببین درد شوهرت چیه اگه بخاطر پول همیچن کاری میکنه اگه داره و دلش نمیخواد خرج کنه اره متاسفانه خسیسع

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب منم دارم زندگی میکنم از کجا معلوم سال بعد زنده باشم  یه چیزهای ک دلم میخواد باید بخره  ...

مال منم آخه همینجوریه 🤦🏻‍♀️ از نظرشون یه سری کارا بیخوده 

حالا من خودم درآمد دارم و شاغلم خودم خرج خودم می کنم حسابی 

تو کارت سخت تره خدایی 

من پرینازم..همون که شما رو دوست داره ❤️