2777
2789
عنوان

مرد خسیس این ویژگی هارو داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 32 پست
ببین عزیزم اگه داره و نمیده بله خسیسه خودت بهتر میدونی درامدش چقدر

والا کارش آزاده  هر وقت پرسیدم گفت معلوم نمیکنه 

ولی داره پس از صبح میره سرکار تا شب کم کم ماهی ۱۷ تومن در میاره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک تو سرم  دوران عقد کور بودم دقت نکردم الان دوران بارداری بیشتر دقت میکنم میبینم کلا برایه خ ...

حالا گذشته یذرم شما تو این دوران حساسی

شاید بهتر شد

شاید فکری تو سرش هست ک سکه میخره

اگه جواب گو هست یبار ک شرایط اوکیه ازش سوال کن مستقیم 

خیلیم حرص نخور برای این چیزا بذار بچت ب سلامتی دنیا بیاد بعد وقت هست

احتمالا ولی اینجوری نمیشه گفت غذا بیرون میخورید؟ خریداتون چطوریه 

من اهل غدا بیرون زیاد نیستم شاید مناسبتی بریم بیرون 

قبل بارداریم دو ماه یکبار میرفتیم بیرون غذا می‌خوردیم 

خرید هم معمولی نمیتونم بگم عالی می‌خریم در حد متوسط 

به خدا گاهی میگم کاش زورم بهش می‌رسید یه محکم میزدم تو صورتش🤭😐

اره دلت میخواداینقدربکوبونی توسرشون تابه حرف بیان

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خسیس نمی شه بهش گفت خیلی از مردا فاز سرمایه داری دارن و معمولا پولشون و خرج چیزایی که ما زنا تو فکر ...

خب منم دارم زندگی میکنم از کجا معلوم سال بعد زنده باشم 

یه چیزهای ک دلم میخواد باید بخره 

اوایل بارداری گفتم ماه هشتم بارداری بریم عکس آتلیه بندازیم برگشت گفت ولش کن بابا ۲ و ۳ تومن پول لباس میخواد دیگه نگفتم بریم وقتی از خسیسی داره جون میده چقدر التماسش کنم 

یکم توی جمع که خودشم باشه هی بگو مثلا ولی علی اینطوری نیست خیلی دست و دلبازه فلان چیزو میخاستم خرید ...

میدونی چیه گاهی حس میکنم کرولال هست 

مثل این خنگ ها نگاه میکنه تو چشم آدم نه حرف میزنه نه واکنش نشون میده 

به نظر من از سیاستش هست میگه بزار طرفو خسته کنم از من انتظاری نداشته باشه 

حتی حس میکنم خانوادم متوجه خساستش شدن 

حالا گذشته یذرم شما تو این دوران حساسی شاید بهتر شد شاید فکری تو سرش هست ک سکه میخره اگه جواب گو ...

کاش دوران مجردیش یکم به ایندش فکر می‌کرد از وقتی ک منو گرفت به فکر جمع کردن افتاده

خیلی حساس شدم خودم دارم ازبین میرم 

زندگیم با خیلی ها فرق میکنه از همه بیشتر پول هست اما کمتر از همه لذت بردیم 

کاش دوران مجردیش یکم به ایندش فکر می‌کرد از وقتی ک منو گرفت به فکر جمع کردن افتاده خیلی حساس شدم خو ...

درسته حق داری

ولی سعی کن حرص نخوری سخته میدونم ولی هرچی آرامش بیشتری داشته باشی الان بعدا بچت ک ب دنیا اومد آروم تره

انشاءالله ک درست میشه این مسائل

به خدا قسم دست خودم نیست بغض میکنم از این همه بدشانسیم  بیچاره این بچه 😔

درست میگی کاملا بهت حق میدم

ولی میخوای از خودم برات بگم حس کنی خوشبخت ترین زن روی زمینی؟ 

همینجا مرتب تاپیکایی با این مضامین زده میشه خوندی قطعا.. فعلا اینطوری خودتو اروم کن.. بعدم با تمام سختیش سعی کن مثبت اندیش بشی

انشاءالله فرزندت ب سلامتی بدنیا میاد و انشاءالله دلشاد و خرم باهاش زندگی میگذرونی