2777
2789
عنوان

مرد خسیس این ویژگی هارو داره؟

570 بازدید | 32 پست

میخوام بدونم با این توضیح های ک میدم شما حس میکنید شوهرم خسیسه یا نه

۱ ساله میگم لوستر بخریم سکوت میکنه جواب نمیده 

۱ ساله میگم برایه یه قسمتی از خونه خیلی خالیه موکت بخریم انگار نمیشنوه

۳ سال میگم به من خرجی جدا بده اما خودشو میزنه به نشنیدن تازه ۲ ماه ماهی ۲۰۰ میده 

الان بهش میگم فامیل های درجه ۱ گیر دادن میگن میخواییم بیام بعداز ظهر سیسمونی ببینیم هدیه بیاریم غذا از بیرون بگیریم مثلا جوجه بگیریم برنج تو خونه میزارم بازم سکوت میکنه حالا خانواده خودش هستن با مادر و خواهر من 

داره دیونه ام میکنه خسیس بدبخت 😏

دوران عقد اینجوری نبود شایدم بود من دقت نمیکردم 

خاک تو سرم با این انتخابم 😞

نگید شاید نداره به اندازه خودمون داریم دستمون به دهنمون میرسه مثلا ۷۰ میلیون داشت میتونست ۳۰ تومن رو بزاره برایه خرید لوستر و موکت رفت همشو سکه خرید چند ماه پیش

و همسر من نیز

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا از هرچیزی  ادمای بجاجواب سکوت میکنن حقشونه مغزشون بزنی تودیوار بپاشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

و همسر من نیز

به خدا دیگه امید یه زندگی ندارم

هر چی میگم بخریم انگار نمیشنوه الان ۳ ماه دیگه هیچی نمیگم فقط خودم خورد میشم 

یه سری تو دعوا گفتم خیلی خسیسی نشست گریه کرد کلا مشکل داره 

اره

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
میشه گفت زیاد دست و دلباز نیست ولی خسیس مطلق نیست.

خب خونه لامپ آویزون لوستر زیبا تر میکنه اصلا انگار تو این دنیا زندگی نمیکنه فقط کار کردن بلده 

خب منم آدمم میرم خونه بقیه میبینم با اینکه درآمدشون از ما کمتره ولی همه چی دارن 

به خدا دیگه امید یه زندگی ندارم هر چی میگم بخریم انگار نمیشنوه الان ۳ ماه دیگه هیچی نمیگم فقط خودم ...

یکم توی جمع که خودشم باشه هی بگو مثلا ولی علی اینطوری نیست خیلی دست و دلبازه فلان چیزو میخاستم خرید یا فلان روز فلان کرد هرچی لازم باشه میخره

شاید جواب داد

زیاده روی نکنی با خودش بگه پس خوب خرج میکنم

میری بیرون بگو فلان چیزو بخریم؟ گفت ن بگو چرا توکه دست و دلباز بودی

نمیدونم والا

I am so alone اینجا مکان عمومیه به هم احترام بزاریم...
یکم توی جمع که خودشم باشه هی بگو مثلا ولی علی اینطوری نیست خیلی دست و دلبازه فلان چیزو میخاستم خرید ...

اینو واسه این گفتم که یه مشاور میگفت مهندسی معکوس گاهی جواب میده مثلا طرف بد اخلاقه هی بهش بگی خوش اخلاق من فلان اخلاقتو دوست دارم

طرف با داد حرف میزنه بگی خیلی دوس دارم اروم حرف مینزی بام از این چیزا

I am so alone اینجا مکان عمومیه به هم احترام بزاریم...