2777
2789
عنوان

چرا ما همش وقتی می‌خوایم چیزی بخریم پول نداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1640 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باز خونه ماشین هیچی ما خوراکی و لوازم خونه ام نمیتونیم بخریم چندوقت بود برنج نداشتم اومدم بخرم برنج ...

بمیرم برات .یه جوری گرونیه ک اگه آدم بچه داشته باشه از خجالت آب میشه با ما خانوما لال میشیم هیچی نمبگیم 

والا بخدا همینه من بدبخت اومدم طلا خریدم گذاشتم کنار خیر سرم ماشین بخرم هفته اخر ک ماشینو پیدا کرده ...

یعنی گم شدن؟؟؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ای بابا قیمت نداشت ؟؟

طلاهام گم شد نمیدونم دزدیدن گم شد واقعا 

ضربه بدی خوردم

تاحالا شده واسه حفظ شرایطی ک ازش متنفری بجنگی؟؟؟؟                      دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                              منم دیگه بیدارش نکردم🤷‍♀️.              ب قول تتلوی عزیز بحث لیاقته قورباغه رو تو تشت طلام بزاری باز میپره تو مرداب.                            تو نخواستی ک عوض شی هر کاری کنم‌همینی واسم آرامش نذاشتی و خب این درد کمی نیست.             بیخودی گردن من نندازمن وانمود کردم دردم نیومد،اما درد پیرم کرد...               فقط اونجا که شادمهر میگه:منو دوست داشت ولی هربار خلافش اتفاق افتاد،اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر ک نشون میداد.
اره خدایی. اینکه خانواده همسرم هم حمایت نمی کنن لجم در میاد . 

من خانواده شوهر که عوضین کلی پول از ما قرض کردن پدرشوهزم همش میگفت جبران میکنم عروسشونم یه جوراب تا حالا نخریدن یه ارث بزرگ رسید بهشون شوهرم گفت کمک کن گفت شرمنده پولایی قرضم کرده بود پس نداد. پدر خوذم خونش چندسال خالی خاک میشینه نمیده کن بشینم گفتم ماهی دوتومن کرایشم میدم نداد 

یعنی گم شدن؟؟؟

اره نمیدونم یا گم‌شدن یا دزدیدن

چون کل خونه رو زیرو رو کردم پیدا نشد ک نشد

تاحالا شده واسه حفظ شرایطی ک ازش متنفری بجنگی؟؟؟؟                      دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                              منم دیگه بیدارش نکردم🤷‍♀️.              ب قول تتلوی عزیز بحث لیاقته قورباغه رو تو تشت طلام بزاری باز میپره تو مرداب.                            تو نخواستی ک عوض شی هر کاری کنم‌همینی واسم آرامش نذاشتی و خب این درد کمی نیست.             بیخودی گردن من نندازمن وانمود کردم دردم نیومد،اما درد پیرم کرد...               فقط اونجا که شادمهر میگه:منو دوست داشت ولی هربار خلافش اتفاق افتاد،اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر ک نشون میداد.
تو میگی خونه و ماشین....من پول ندارم لباس بخرم😔

هی . تازه می‌دونی چیه پول جهیزیه ام هنوز جور نیس یکم وام گرفتیم بابام هر ماه به اخ و اوخ میوفته . قلبم خورد میشه من همیشه حسرت میخورم به لباس بقیه ک چرا اینقد لباس دارن

اره نمیدونم یا گم‌شدن یا دزدیدن چون کل خونه رو زیرو رو کردم پیدا نشد ک نشد

انشالله پیدابشن زودتر 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

انشالله پیدابشن زودتر 

مرسی گلم ی ماه گذشت.کاش پیدا بشه 

دقیقا منم الان سه ساله یه پالتو تنمه بچم سه سال یه کاپشن تنشه امسال دیگه کوچیکشه بزور تنش میکنم  ...

شرایط خیلی سخت شده

ادم میگه خودم واجب نیستم بچه مهمه ک ب اونم نمیشه رسید😞

من خانواده شوهر که عوضین کلی پول از ما قرض کردن پدرشوهزم همش میگفت جبران میکنم عروسشونم یه جوراب تا ...

چرا اینقد بابا ها بد شدن . مال دنیا آدما رو نابود می‌کنه فکر آدما رو خراب می‌کنه . حریصشون می‌کنه