2777
2789
عنوان

چرا ما همش وقتی می‌خوایم چیزی بخریم پول نداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1640 بازدید | 35 پست
بمیرم برات .یه جوری گرونیه ک اگه آدم بچه داشته باشه از خجالت آب میشه با ما خانوما لال میشیم هیچی نمب ...

خدانکنه عزیزم. دختر دارم واقعا عصبی میشم هی میگه اینو میخوام میگم نه میگه پول نداریم همش پول نداریم. حالا تاجایی تونستم سعی کردم اسباب بازی برای اون بخرم قیمت مناسب براش خریدم

پول عیدی ندارع جمع کنی براش . قلبم خورد شد حقیقتا

نه عزیزم ما فامیلامون ادما خوبی نیستن باهیچکس رفتو امد نداریم من زایمان کردم بخدا هیچکس نیومد خانواده مادریم همه یه ساعت باهام فاصله نداشتن خالهام پاشون نزاشتن شب اول توبیمارستان تکو تنها . مادرم بعد سه روز اومد ۵روز موند رفت اونم دست نگرفت به بچه . همیشه شوهرم میگه پول نداریم کاش دوتا فامیل خوب داشتیم رفتو امد میکردیم بچمون تنهانبود. هرچند خانوادم جهاز ندادن من از صفر شروع کردم خودم وسیلها ضروریم خورد خورد خریدم هنوزم کلی وسیله ندارم یبار خانواده شوهرم اومدن شهرما ختم داشتن شب موندم اب شدم از خجالت پتو و بالش تشک نداشتم هیچی نداشتم یعنی چقدر خجالت کشیذم شوهرم بهشون گفت زنم جهیزیه هنوز نیاوردیم چون پدرم اینا شهردیگه بودن شوهرم گفت وانت پیدا نکردم هنوز بیارمشون . بحساب میخواست ماست مالی کنه اما من اب شدم. خدا از خانوادم نگذره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینقد بابا ها بد شدن . مال دنیا آدما رو نابود می‌کنه فکر آدما رو خراب می‌کنه . حریصشون می‌کنه&nb ...

خداام نگاه به قلبشون میکنه . همه اطرافیا یه پولی داشتن دادن خونه ای زمینی مغازه ای خریدن یا ماشین سنگین الان وضعشون توپه پدرمنم پول بازنشستگیش هرچی گفتیم یه چیزی بخرشوهرم گفت ماشین سنگین بخر گوش نداد چندسال پیش پولاش ریخت توبانک همونی بوده همونه. اون زمان ماشین سنگین خریده بود الان ۵ میلیارد بیشتر پولش بود . خداام بهش نمیده چون قلبش سیاهه پدرم همونی بوده همونه . من که همش آه میکشم چون میتونست خونش بده من بشینم الان خونم تویه محله داغون خونمم داغون داره میریزه

نه عزیزم ما فامیلامون ادما خوبی نیستن باهیچکس رفتو امد نداریم من زایمان کردم بخدا هیچکس نیومد خانواد ...

چقد شوهرت واقعا خوبه دمش گرم .ببخشیدا ناراحت نشو انکار مامان بابات عقده ای هستن

چقد شوهرت واقعا خوبه دمش گرم .ببخشیدا ناراحت نشو انکار مامان بابات عقده ای هستن

شوهرم دلش میسوزه دیگه . خانوادم واقعا عقده ای هستن مادرم که چون خودش جهاز نداشته چون مادرش چیزی نخریده داره تلافی میکنه . پدرمم که فقط پولو میشناسه . مادرم حسادتم میکنه گاهی .کلا ازخانواده شانس نیاوردم