2777
2789

واقعا چرا اینجوریه تا میایم پول جمع کنیم ی خونه بخریم ماشین بخریم زرتی قیمت می‌ره بالا 

نه ی مهمونی آنچنانی نه ی سفر آنچنانی . هیچی .

این همه آدم میرن قشم و کیش . وان . ترکیه . کوفت زهرمار ما هیچی ما نگاه 

میگی هم بهت میگن ما شکر نباش 

واقعا عدالت این نیست 

خوب اون ادماهم میبینن پولشون به خریدخونه ماشین نمیرسه میگه کویه سفربریم ارزوبدل نمونیم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان جمع کردن معنی نمیده بهتره بجای جمع کردن برای خونه و ماشین ب گشت و گذارتون برسید

تاحالا شده واسه حفظ شرایطی ک ازش متنفری بجنگی؟؟؟؟                      دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                              منم دیگه بیدارش نکردم🤷‍♀️.              ب قول تتلوی عزیز بحث لیاقته قورباغه رو تو تشت طلام بزاری باز میپره تو مرداب.                            تو نخواستی ک عوض شی هر کاری کنم‌همینی واسم آرامش نذاشتی و خب این درد کمی نیست.             بیخودی گردن من نندازمن وانمود کردم دردم نیومد،اما درد پیرم کرد...               فقط اونجا که شادمهر میگه:منو دوست داشت ولی هربار خلافش اتفاق افتاد،اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر ک نشون میداد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب اون ادماهم میبینن پولشون به خریدخونه ماشین نمیرسه میگه کویه سفربریم ارزوبدل نمونیم

میرسه طرف میشناسم کلی سرمایه داره ولی بازم چس ناله می‌کنه میگه هیچی ندارم 

باز خونه ماشین هیچی ما خوراکی و لوازم خونه ام نمیتونیم بخریم چندوقت بود برنج نداشتم اومدم بخرم برنج هندی شده ۵۰۰ تومن نتونستم بخرم. مرغ نخریدم اومدم بخرم باز رفت بالا. کاش قیمتا دوماه ثابت میموند اشکم دراومده

الان جمع کردن معنی نمیده بهتره بجای جمع کردن برای خونه و ماشین ب گشت و گذارتون برسید

متاهلم. گاهی خجالت میکشم چیزی زیاد از همسرمبخوام نمی خوام شرمنده بشه ولی کم توقع هم نیستم 

میرسه طرف میشناسم کلی سرمایه داره ولی بازم چس ناله می‌کنه میگه هیچی ندارم 

اون مناعت طبع نداره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

والا بخدا همینه

من بدبخت اومدم طلا خریدم گذاشتم کنار خیر سرم ماشین بخرم هفته اخر ک ماشینو پیدا کرده بودم خواستم برم بفروشم یهو نیست شد طلاهام

تاحالا شده واسه حفظ شرایطی ک ازش متنفری بجنگی؟؟؟؟                      دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                              منم دیگه بیدارش نکردم🤷‍♀️.              ب قول تتلوی عزیز بحث لیاقته قورباغه رو تو تشت طلام بزاری باز میپره تو مرداب.                            تو نخواستی ک عوض شی هر کاری کنم‌همینی واسم آرامش نذاشتی و خب این درد کمی نیست.             بیخودی گردن من نندازمن وانمود کردم دردم نیومد،اما درد پیرم کرد...               فقط اونجا که شادمهر میگه:منو دوست داشت ولی هربار خلافش اتفاق افتاد،اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر ک نشون میداد.
مایم تا پول میاد دستمون همه چیز میکشه بالا 😁 دقیقا اگه طلا بخرم فردا میکشه پایین 😂با ما لجن🤦🏻‍♀️

اره خدایی.

اینکه خانواده همسرم هم حمایت نمی کنن لجم در میاد . 

باز نرسیدن شما سطحش بالاست واسه خونه و ماشینه..منو شوهرم دو ماهه شلوار بیرونی نداریم نمی‌تونیم بخریم ...

دقیقا منم الان سه ساله یه پالتو تنمه بچم سه سال یه کاپشن تنشه امسال دیگه کوچیکشه بزور تنش میکنم 

باز نرسیدن شما سطحش بالاست واسه خونه و ماشینه..منو شوهرم دو ماهه شلوار بیرونی نداریم نمی‌تونیم بخریم ...

هی بازم چی بگم یعنی چی میتونم بگم خدایا شکرت