2777
2789

دوستان من پوستم چربه و با میکرودرم تمام چربیا پوستمو بیرون کشیدم پوستم برق افتاد الانم دو هفته ایی ی بار پوستمو میرونیدلینگ میکنم با مزوه های کره ایی یعنی پوست گردنم تا پوست صورتم زمین تا اسمون فرق داره الان انقد صورتم سفید و شفاف شده شماهم تجربهاتونو بگید بدرد هم میخوره 

**نمیتونم عکس بزارم از صورتم**

بچها شوهرم قبلا جوش میزد از موقعی ک میکرودرم انجام دادم براش عالی شد دیگه ی دونه جوش هم نزد

گفتم تجربمو در اختیارتون بزارم عید نزدیکه 🤭

وزن اولیه۸۶وزن فعلی 74وزن هدف 65 🦋💪🏻🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صورت زخم میشه سه روز طول میکشه

اره برا من دوروز زینک باید بزنی ی لایه از پوست کنده میشه چندین سال دنبال راهی بودم واقعا ادم پوستش تمیز باشه دیگه هیچ نمیخاد مخصوصا من ب کرم پودر حساسیت دارم دیگه نیازی بش نی 

دخترخواهرشوهرم ترمیم کننده و ضدافتاب ام کیو باهم ترکیب میکرد میزد

ضد لک ملاکر و ضد افتاب اره بعدش باید زد اما ملاکر شب تا صبح صبح هم ضد افتاب فقد اخه ضد لک و کلا نباد روز بزنی باعث لک میشع