2777
2789

تولد همسرتون .... جان هم پیشاپیش مبارک 

آن شاء الله که در زندگی مشترک تون شادی ،تفاهم ،دوستی ،عشق و محبت  موج بزنه و در کنار هم و با هم زندگی پر از نشاط و سعادت رو تجربه کنید

💞❤️🌺❤️😘

چی باید بگم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تشکر کن 

#پز_زیرپوستی

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بگو دستتون درد نکنه 😅

هنوزم باورم نمیشه که یک قلب ❤️ درونم تاپ تاپ می‌کنه من به فدای هر ضربان قلبت روز پنجشنبه دهم آذر ماه سال ۱۴۰۱ ساعت نه صبح بی بی چک من مثبت شد برای اولین بار؛ خدای من این قلب کوچولو تموم دنیای منه خودت مراقبش باش دوستتدارم ❤️

تماس بگیر بگو مرسی مامان خیلی خوشحالم کردین انشاالله سایه شما از سرمون کم نشه

و حال و احوال معمولی هم بکن

اگه برادر شوهرم داری که ادرس بفرستم بیاید منو براش بگیرید

برام دعا میکنی گره مشکلاتم باز بشه؟