2777
2789
عنوان

مادرشوهرم تولد شوهرمو بهم تبریک گفت🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 1168 بازدید | 50 پست

زیر سایه شما و توجه و محبت شما انشالله

انشالله خدا سایه شما رو سالیان سال بر سر من و همسرم حفظ کنه تا در پناه سایه شما از گزند آفتاب سوزان زندگی در امان بمانیم..و تشکر بابت تربیت چنین دسته گلی(همسرم)..این ب ذهنم رسید من

همینه؟ اعتبار من همینقدره؟ شماها آخه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما الان قانون طبیعتو خراب کردید مگه میشه مادر شوهر خوب باشه البته من باب شوخی چون اینجا همه مینالن از مادر شوهر/ تولد همسرتونم مبارک باشه

دیگه چه خبر🫴 مرد هستم🙃🤕
تماس بگیر بگو مرسی مامان خیلی خوشحالم کردین انشاالله سایه شما از سرمون کم نشه و حال و احوال معمولی ...

اهل زنگ زدن نیست

زنگ میزنی هم معمولا جواب نمیده 

بازم زنگ بزنم؟

بنویس 

ریاست محترم جناب مادر 

به عرض شما می رسانم 

از حسن توجه و محبت جنابعالی به همسر محترم و زحمت کش بنده سپاس گذارم

رمز موفقیت زندگی رو هنوز پیدا نکردم ولی رمز بدبختی اینه که واسه حرفِ آدمایی که تو زندگیتون هیچ نقشی ندارن خودتونو تغییر بدین

بلاکش کن چه معنی میده لوس بازیا ادم تولد بچشو به زنش تبریک میگه! این داره میگه ببین چه گل پسری زاییدم! پز میده دروعه اصلا! 😠😡

وی# از حسودی منفجر میشود 🤧🤒

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
بالاخره نفهمیدم کار خوبی کرده یا نه؟😂

بامزست دیگه تولد پسرشو بهت تبریک گفته به خوبی بگیر بدی بگیری چی میشه! بعد سنش بالاست ازین پیامای آماده فرستاده بابا معلومه گیر نده قبول کن تولد شوهر عزیزتان مبارک باد 😂از طرف نی نی سایتیا

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
بامزست دیگه تولد پسرشو بهت تبریک گفته به خوبی بگیر بدی بگیری چی میشه! بعد سنش بالاست ازین پیامای آما ...

برای من اول عجیب اومد

میخواسته یادآوری کنه شاید😂

وای چقدر همه به مادرشوهر بد بین هستین!!!

قرار نیست هیچکدومتون در آینده مادرشوهر بشید؟؟

خوب بنده خدا محبت کرده پیام داده و آرزوی خوشبختی و

.. کرده.

پیام بده تشکر کن بگو من هم به شما تبریک میگم ، سایتون مستدام.

شماره شوهرتو واسش بفرست بگو اینم شمارش👀😂

حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀                         بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️