2777
2789

فکر کن دور از جون زبونم لال فردا میمیری بعدش خود به خود بیخیال میشی

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا خیلی بده   من بیخیال بیش از حد هستم اراده رو از ادم میگیره خیلی بده

به جاش جوون میمونی😂

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

والا بعد ازین که دهنم تو ۲۳ سالگی یجوری صاف شده که انگار یه عمر درازی گذشته. بعد از کلی ابراز محبت و بدی دیدن. بعد از کلی ضربه خوردن از توجه زیادی به شوهر.

الان بعد از چهار سال دارم راحت برا خودم و دخترم زندگی میکنمبا شوهره. اونم این وسط یه غذایی میخوره یه چارتا جمله الکی محبت امیز میشنوه ولش خوش بشه وگرنه من از توجه به مرد خوبی ندیدم.

نشستم تو زندگی ای که حقمه میخورم استفاده میکنم. اولش عذاب وجدان داشتن رفتم مشاور گفت نداشته باش. دیگه الان بیخیال عالم، شوهره بیاد خوب باشه قربون صدقم بره معمولیم،بیاد جنگ راه بندازه معمولیم. اون هر دم یجور باشه من  کلا یه طورم. احساس خوبیم دارم

والا بعد ازین که دهنم تو ۲۳ سالگی یجوری صاف شده که انگار یه عمر درازی گذشته. بعد از کلی ابراز محبت و ...

خیلی از مردها همینن زنو داغون میکنن

یک تو یک عمر مرا بس است... ️
من خیلی حسرت آدمای بیخیال رو میخورم زیادی فکری هستم دارم دیونه میشم 

منم همینجوری بودم. اخرش دنیا یه چوب زدم تو سرم ک بدبخت به فکر خودت باش. بمنچه که شوهره سرکار فلان مشکلو داره، وقتی داره زمین میخره میزنه به اسم من که اگه زمینه به مشکل خورد من بخوام دل بسوزونم؟ 

بخدا الان ک میبینه رقتارام همیشه یجور و با طمأنینه ست بیشترگ میپلکه دورم بیشتر حواسش به حرفاشه.

شمام تا دنیا بزور بهت یاد نداده خودت تمرین کن که تو شایسته ی حال خوبی. شایسته ی ارامشی