2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من باردار بودم تو سونو ۱۸ هفته مشکوک شدن من بین امینوسنتز و nipt یکیشو انتخاب کردم nipt دادم و بعد ۲۱ روز جواب اومد چون ۲ ۳ با رو خونم انجام دادن آزمایش رو و جواب مثبت بود سندروم کلاین فلتر داشت و من ۲۲ هفته شده بودم اجازه سقط نمیدادن....۲۷ تا قرص سقط استفاده کردم بچه سقط نشد و منو سزارین کردن..... الان شما بارداری مشکلت چیه؟؟

سلام عزیزم من ک باردار بودم آمنیوسنتز شدم توش مشخص شد بچم سندروم کلاین فلتر داره و گفتن باید سقطش کن ...

اخی عزیزم من کاملا درکت کردم خودم این راه رو رفتم... میشه بپرسم الان باز باردار شدید؟ اگر آره تو دوران بارداری چه آزمایش و چکاپی انجام دادید؟ میشه یکم توضیح بدید... آخه من در حال اقدام مجددم ... دقیقا شبیه شما بودم سقط کردم اما ۲۳ هفته بودم تا سقط شد 

داییم کلاین فیلتره

آن جا یک قهوه خانه بود☕🍁.. اما ننشستیم به نوشیدن دو تا استکان چای.. چرا؟...دنیا خراب می شد اگر دقایقی آن جا مینشستیم و نفری یک استکان چای میخوردیم؟.. عجله،.. همیشه عجله...کدام گوری میخواستم بروم؟من به بهانه رسیدن به زندگی،همیشه زندگی را کشته ام.🍂

الهی به حق هر آنکس که در نزد خدا عزت و آبرو داره , خداوند به زودی با معجزه دامن همه منتظران رو سبز کنه 🤲🏻🤲🏻🤲🏻آآآآآمیییییین

دلم گرفت 😣😣😣 

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام