عزیزم میشه بگین چ علایمی دارن؟ بمن گفتن آزو اسپرم میشه و از لحاظ قدی خیلی بلند میشه و ممکنه عقب مون ...
راس گفتن سقط کن بیچاره بیاد ب دنیا کلی مشکل داره ناتوانی جنسی استخوان ضعیف کمخونی اسپرمم ندارن از لحاظ ذهنی هم کند میزنن
آن جا یک قهوه خانه بود☕🍁.. اما ننشستیم به نوشیدن دو تا استکان چای.. چرا؟...دنیا خراب می شد اگر دقایقی آن جا مینشستیم و نفری یک استکان چای میخوردیم؟.. عجله،.. همیشه عجله...کدام گوری میخواستم بروم؟من به بهانه رسیدن به زندگی،همیشه زندگی را کشته ام.🍂
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آن جا یک قهوه خانه بود☕🍁.. اما ننشستیم به نوشیدن دو تا استکان چای.. چرا؟...دنیا خراب می شد اگر دقایقی آن جا مینشستیم و نفری یک استکان چای میخوردیم؟.. عجله،.. همیشه عجله...کدام گوری میخواستم بروم؟من به بهانه رسیدن به زندگی،همیشه زندگی را کشته ام.🍂
عزیزم من شوهرم این مشکل داره ولی فقط یهx اضافی داره ولی هیچ کدوم از این علائم خطرناکی که میگن رو نداره بجز اسپرم و ناباروری یکم خجالتی هستش ولی مشکلات جنسی نداره و کم مو هم نیس نه قد بلند و چیز ایی که تو اینترنت نوشته