2777
2789

من ی اشتباهی کردم شیائومی خریدم 

چند ماهی میشه 

تو این چند ماه ماجرا ها داشتم باهاش 😔🥲

کسایی که شیائومی دارن  شمام وقتی فیلم میگیرین دیگه نمی تونین  در حین فیلم برداری دوربین رو بر عکس کنید  و فیلم بگیرید مثل سامسونگ  ؟؟؟

( مثلا رو دوربین پشت دارم فیلم میگیرم میخام  فیلم قطع نشه در حین فیلم برداری مثل سامسونگ سلفی بگیرم 

علامت تغییر دوربین نمیاد برام ) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این قابلیت فک کنم تو پرچمداراسا

قطره‌ای از باده‌های آسمان.......این جهان زندان و ما زندانی ان حفره کن زندان و خود را وا رهان.....آدمی مخفی‌ست در زیر زباناین زبان پرده است بر درگاه جان

منم دارم و اصلا با شخصیتم جور نیست 

سامسونگ ک قبل رقابت با ایفونه کجا شیائومی رده پایینه هیچی ندار کجا ...

من شوهرم دست از شیائومی برنمیداره مجبووورم

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

من شیائومی پوکو ایکس تری دارم دوساله خیییییلی راضیم.همشم یا دست خودمه یا دخترم صدبارم از دستمون افتاده آخ نگفته

ولی ن موقع فیلم گرفتن بدون قطع کردن نمیشه دوربین رو برگردوند

اره نیس 

وای  

نمی دونستم بخدا 

قبلش سامسونگ داشتم به چه خوبی 

بهم گفتن دوربین شیائومی خوبه 

به نامزدم همینو گفتم بدون اینکه بهم بگه کادو خرید سوپرایزی 

ولی نمی دونستم انقدر عیب و ایراد داره 😔