2777
2789

کاش قفل نمیکردی،خیلی دلم میخاد فاز اینا  که میگن نههه پول که ملاک نیست چیه؟!!!

یا نوشتن نه بابا عادی میشه!!!

ای کاش من گرفتار این عادت شم ،ای کاش هممممه ی بی پولا گرفتار این عادت شن چون من هنوز عادی نشده برام ناتوانی در خریدن خیلی چیزا برا بچه م،چون هر بار پسرم چیزی میخاد که نمیتونم بخرم دلش ریش میشه.خدایا همه ی ما گرفتارا،مستاجرها،دست خالی ها رو گرفتار عادت پولداری کن.تن سالم و دل خوش و پول رو همه رو یه جا بهمون بده پروردگار......

انقد پول بده که از زور بی پولی از شوهرم متنفر نشم،از زور بی پولی از خانواده م زده نشم.چون این چیزا هرگز عادی نمیشه😔😔😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقاً....ما داریم همه تلاشمونو میکنیم که یک صدم اونا بشیم اونوقت میگن عادی میشه...ی دختری دیدم سر شب تاپیک زده خانوادم خیلی پولدارن هر چی می‌خوام محیاس دلم میخواد هر چه زودتر از خونه فرار کنم.... اونوقت ما سر ی قرون دو زار پا گذاشتیم رو دل و رویا و آینده و....نمیفهمم واقعا

همینه؟ اعتبار من همینقدره؟ شماها آخه؟

الهی آمین.🙏🙏🙏🙏

مثلا من الان تاپیک طلا رو داشتم می‌دیدم.

چقدر غصه خوردم چون دیگه طلا ندارم.ندادم واسه خرید خونه یا ماشین دادم واسه بدهی.

هرچند به همسرم بگم غصه نخور من که اهل طلا نیستم ولی به خودم که دیگه نمیتونم دروغ بگم

کاش بعضی خوابها واقعی بود.        بعضی از واقعیت ها خواب

موافقم منم اول ازدواج یه ال ساده فقط توی خونمون داشتیم بعد رفتیم خونه دختر خاله شوهرم با من ازدواج کرده بود چه وسایلی داشت تا چند روز توی فکر بودم ناخودآگاه واسش احترام قائل میشدم چون حس میکردم خیلی برترن از ما

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

عزیزم 

پول مثه خیلی چیزا نیست که باید خدا بده به ادم مثل سلامتی قیافه هوش ‌ووووو

پول باید براش تلاش کنی تا بیاد تو دستت  فقط تلاش و کار زیاد پولدارت میکنه 

خیلی غمگین بود پستت 

امیدوارم که انقدر پولدار بشی که یادت به این روزا نیفته 🌹