2777
2789
عنوان

به دوستم تجاوز شده

563 بازدید | 16 پست

بچه ها امشب دوست خانوادگیمون دعوت بودن خونمون ، دخترشون چندسالی از من کوچکتره الان ۱۷ سالشه مدرسه سمپاد درس میخونه و بشدت درسخونه اما این مدت اُفت تحصیلی شدید داشته

داشتیم صحبت میکردیم برام تعریف کرد نشستم پا به پاش گریه کردم 

میگفت همسایه خونه مامان بزرگم اینا یه خانم آقای بشدت مذهبی هستند بطوریکه این آقا مورد تایید همه اعضای محله هست و همه قبولش دارن ، ایشون حدود ۵۰ خورده ۶۰ سال سنشه حتی داماد و عروس و نوه دار هستن!

یه بار که رفته بوده خونشون پیش دختره همسایه ، نمیدونسته دختره و مامانش خونه نیستن این اقا هم از موقعیت سواستفاده میکنه و لمسش میکنه😭

تاپیک زدم بگم لطفا لطفا خیلی مواظب گل دختراتون باشین انقدر این دختر ضربه روحی خورده بود که الان افسردگی گرفته متاسفانه

کاربری دست دونفره..من و دوستم

تجاوز برای یه دختر حکم مرگ رو داره ….

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مدت طولانیه معلومه گذشته حتما بره روانپزشک و روانشناس شما هم معلومه مورد اعتمادشید که بهتون گفته حتما حواست بهش باشه تشویقش کن و حمایتش کن که به زندگی نرمال برگرده منم خودم تجربه تجاوز داشتم هنوزم درگیریشم چند سال هم درس نخوندم کارم به خودکشی و ... کشید ولی چون آدمای حامی اطرافم بودن (اگرچه کسی ازین جریانات خبر نداره) خودمو جمع کردم و درس خوندم و کنکور دادم و ... گرچه هنوزم مشکلات روحی و عدم اعتماد و تنفر از مردها همراهمه

من در ادامه حرفت ی چیزی اضافه کنم مراقب دختراتون باشین معنیش این نیست که تو قفسشون کنید و هیچ جا تن ...

ممنونم از اینکه این موضوع خیلی مهم رو یادآور شدین 

دقیقا درست میگین❤❤👌

مدت طولانیه معلومه گذشته حتما بره روانپزشک و روانشناس شما هم معلومه مورد اعتمادشید که بهتون گفته حتم ...

عزیزم متاسفم واقعا خیلی سخته😔❤اتفاقا دوست منم میگفت انقدر چشم ترسیده دارم که حتی پدر و برادرمم میدیدم میترسیدم💔

بچه ها جالب اینجاست که میگفت این آقا چندوقت پیش من رو توی کوچه دیده و دعوتم کرده که بیا خونمون چرا نمیای

یعنی میخوام بگم اینجور آدما انقدر وقیحن که از رو نمیرن

عزیزم متاسفم واقعا خیلی سخته😔❤اتفاقا دوست منم میگفت انقدر چشم ترسیده دارم که حتی پدر و برادرمم میدی ...

آره خیلی سخته مخصوصا اگر طرف فامیل و نزدیک باشه حتی نمیشه به کسی چیزی گفت چون عواقبش میتونه خیلی بد باشه از طرفی هم اون آدم مریضه و بقیه افراد چه دختر چه پسر هم در خطر تجاوزن و وجدان آدم راحت نیست دائم آدم تو این فکره اگر این بلا سر کسی دیگه بیاد چی؟حتما از فرد متخصص کمک بگیرید

آره خیلی سخته مخصوصا اگر طرف فامیل و نزدیک باشه حتی نمیشه به کسی چیزی گفت چون عواقبش میتونه خیلی بد ...

دقیقا...

ممنونم از راهنماییتون عزیزم❤

بچه ها جالب اینجاست که میگفت این آقا چندوقت پیش من رو توی کوچه دیده و دعوتم کرده که بیا خونمون چرا ن ...

اون فرد مریضه  و یه مجرم به شدت خطرناک . فقط به دوستتون یادآوری کنید طرف ممکنه حتی تهدید کنه یا از در دوستی وارد شه که دوستتون نرم بشه و به رابطه حتی تن بده بهش بگید محکم برخورد کنه و ضعف نشون نده 

اون فرد مریضه  و یه مجرم به شدت خطرناک . فقط به دوستتون یادآوری کنید طرف ممکنه حتی تهدید کنه که ...

باورتون میشه دوستم به این آقا میگفته عمو؟هم همسایه دیوار به دیوار بودن هم دوست پدرش🤦‍♀️

به هیچکس نمیشه اعتماد کرد این روزا:)

حتما به دوستم میگم متشکرم❤🙏