2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بینی دوستم که چندین سال پیش عمل کرده این مدلیه  دیدی دو طرف بینیش خط داره  بعد به نظر ...

خط کانتور منظورت؟؟؟ اهان چه جالب دقت نکرده بودم

به نظرت طبیعی بود یا نیمه فانتزی چون منم نیمه فانتزی دوست دارم... 

از تو نیمه فانتزیه؟ 

اره به دوستم اومده... البته تازه عمل کرده ورم داره... دو سه هفته میشه عمل کرده 

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 
خط کانتور منظورت؟؟؟ اهان چه جالب دقت نکرده بودم به نظرت طبیعی بود یا نیمه فانتزی چون منم نیمه فانتز ...

اره من اون خط و دوست ندارم 😵‍💫

به نظر من طبیعی بود 

من بینی نیمه فانتزی دوست دارم که مال خودمم همینه 

اره من اون خط و دوست ندارم 😵‍💫 به نظر من طبیعی بود  من بینی نیمه فانتزی دوست دارم که مال خو ...

دقیقا منم نیمه فانتزی دوست دارم😍

دوستم نیمه فانتزی عمل کرده اما انگار زیادی طبیعی شده 

نه؟؟؟ 

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 

همسر منم عمل کرده

اگر محکوم ب رنج بردنیم چگونه است که همه یکسان رنج نمے بریم؟اگهرحمتت براے همه کافے نیست دست کم عادلانه تقسیمش کن آه اے کاش که هنوز میتوانستم انکار کنم اما تو اینجایے تنها بے رحم  ابدے توانا برهمه چیز قادر مطلق و بالاترین مرجع و هیچ امیدے نیست که مجازات شامل حال خودت شود که مرگ تورا فرا بخواند که دلت به رحم بیاید من لطفت را نمے خواهم مرا ب جهنم بفرست
اره طبیعی انگار  حتما بگو نیمه فانتزی

نمیدونم چرا بعضی دکترا میگی نیمه فانتزی شبیه طبیعی عمل میکنن

گلم یه سوال دیگه من چی بگم بهشون ک شبیه مدلهای جدید باشه؟ 

چون گفتی این قدیمیه میگم... ک از من اینطور نشه

نمیدونم چرا بعضی دکترا میگی نیمه فانتزی شبیه طبیعی عمل میکنن گلم یه سوال دیگه من چی بگم بهشون ک شبی ...

بینی مگه جدید قدیم داره جلل الخالق

بینی باید طوری عمل شه به اون صورت بیاد

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
نمیدونم چرا بعضی دکترا میگی نیمه فانتزی شبیه طبیعی عمل میکنن گلم یه سوال دیگه من چی بگم بهشون ک شبی ...

بگو نیمه فانتزی میخام دکتر جان 

بگو از خودتون تز ندید خواهشا اصرار کن به فانتزی بودن