خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوستها یاد گرفت، باید سر سفرهی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!
من هر کدوم دوستام طبیعی عمل کردن پشیمونن چون نیمه فانتزی بعد از چند سال مثل طبیعی میشه... الب ...
یعنی چی یعنی میاد پایین؟؟؟؟🥴🥴
اخه من لبم پهنه و گوشتیه...اگه بینیم بره بالا خیلی بد میشه فرم لبم....کلا برام مهمه لب بالا جمع نشه اخه هرکیو میبینم لب بالاش تغییر کرده...واسه همین گفتم کاملا طبیعی....کاش عکسمو خصوصی برات بفرستم
اگر محکوم ب رنج بردنیم چگونه است که همه یکسان رنج نمے بریم؟اگهرحمتت براے همه کافے نیست دست کم عادلانه تقسیمش کن آه اے کاش که هنوز میتوانستم انکار کنم اما تو اینجایے تنها بے رحم ابدے توانا برهمه چیز قادر مطلق و بالاترین مرجع و هیچ امیدے نیست که مجازات شامل حال خودت شود که مرگ تورا فرا بخواند که دلت به رحم بیاید من لطفت را نمے خواهم مرا ب جهنم بفرست
یک سالو نیم خیلیی ضربه خورده تا الان همین باعث تشدید ورم میشه دکترم گف تا دوسال طول میکشه کامل بخواب ...
گوشتی بود؟ از نیمرخ که زیبا و بی عیب بود
خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوستها یاد گرفت، باید سر سفرهی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!