2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از این بینی های خط دار بود  نوک بینی خیلی گرد بود  بعد از این مدلای قدیمیه  اصلا خ ...

مرسی عزیزم من فکر میکردم خیلی بینیش خوب شده

خوب شد بهم گفتی... 

خط دار منظورتون چیه؟ مدل قدیمی منظورت طبیعیه؟ 

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 
اینم من هنو ورم داره نوک بینیم

چند وقته خوشگله ک

خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 ‏یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوست‌ها یاد گرفت، باید سر سفره‌ی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!
من هر کدوم دوستام طبیعی عمل کردن پشیمونن چون نیمه فانتزی بعد از چند سال مثل طبیعی میشه...  الب ...

یعنی چی یعنی میاد پایین؟؟؟؟🥴🥴

اخه من لبم پهنه و گوشتیه...اگه بینیم بره بالا خیلی بد میشه فرم لبم....کلا برام مهمه لب بالا جمع نشه اخه هرکیو میبینم لب بالاش تغییر کرده...واسه همین گفتم کاملا طبیعی....کاش عکسمو خصوصی برات بفرستم

مرسی عزیزم من فکر میکردم خیلی بینیش خوب شده خوب شد بهم گفتی...  خط دار منظورتون چیه؟ مدل قدیم ...

نه بینی دوستم که چندین سال پیش عمل کرده این مدلیه 

دیدی دو طرف بینیش خط داره 

بعد به نظر منه شاید به بنده خدا بیاد ❤️

چ خوب شده مال کدوم شهری

اگر محکوم ب رنج بردنیم چگونه است که همه یکسان رنج نمے بریم؟اگهرحمتت براے همه کافے نیست دست کم عادلانه تقسیمش کن آه اے کاش که هنوز میتوانستم انکار کنم اما تو اینجایے تنها بے رحم  ابدے توانا برهمه چیز قادر مطلق و بالاترین مرجع و هیچ امیدے نیست که مجازات شامل حال خودت شود که مرگ تورا فرا بخواند که دلت به رحم بیاید من لطفت را نمے خواهم مرا ب جهنم بفرست
یک سالو نیم خیلیی ضربه خورده تا الان همین باعث تشدید ورم میشه دکترم گف تا دوسال طول میکشه کامل بخواب ...

گوشتی بود؟ از نیمرخ که زیبا و بی عیب بود

خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 ‏یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوست‌ها یاد گرفت، باید سر سفره‌ی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!
یعنی چی یعنی میاد پایین؟؟؟؟🥴🥴 اخه من لبم پهنه و گوشتیه...اگه بینیم بره بالا خیلی بد میشه فرم لبم. ...

ببین بستگی به دکترت داره اما من دوستام یکم سربالا بود بینیشون اول کار الان یکم اومده پایین... 

اون ک خیییلی میره بالا فانتزیه 

نیمه فانتزی خوشگله اگ دوست داری یکم تغییر کنی

باشه گلم اگه دوست داشتی برام بفرست عزیزم

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم.