2777
2789

مردیم از غصه همش خیانت و خودکشی  غم 

یک بار با شوهرم رفتم دکتر برای بچه دار شدنمون مرد بود دکترش میخواست شوهرمو معاینه کنه شوهرم نشسته بود گفت برو شلوار و لباس زیرتو در بیار معاینت کنم شوهرمم بلند شد همون جا جلوی میز دکتره کشید  پایین منو میگفتی 😯😯😯😯دکتره هم نگاه کرد آقا چکار میکنی الان یکی  در باز کنه برو پشت پرده رو تخت 😂😂😂 حالا قیافش یادم میاد میخندم جلوی دکتر خندم نمیتونم نگه دارم شوهرمم هی چشم هاشو تاب میده ساکت باش بعد گفت یک ماه دیگه انشالله از همین در بیایین جام منم مثل خنگولا گفتم از  کدوم در این در یا اون در  دکتره 🙄🙄🙄گفت شما از پنجره بیایین چند تا در دارم خانم  به سلامت باور کنید باز شوهرم اینقدر بهم میخنده سر خنگ بازی من یعنی وقتی یادم نمیاد کلی میخندیم دکتره مونده بود سر خنگ بازی ما 

تولد دختر عموم بود 

زنعموم استوریش کرده بود 

اومدم استیکر مبارک باشه بفرستم 

دستم خورد رو روحش شاد و یادش گرامی😰😂

از شانس بدم همون لحظه زنعموم سین کرد 

میخواستمم هموون لحظه زمین دهنن واااا کنهه اصن😥😂

خلاصه کلی عذر خواهی کردمم و گفتم ک دستم خورده 😞😂

آرمان🖤آرتین داداشی گریه نکن باشه؟! 🥺🥲مامان و بابا و داداشی رفتن مسافرت ولی قول میدم تا برگردن پیشت میمونیم،من و امثالم وقتی سن تو بودیم شبکه پویا رو تماشا میکردیم ولی شجاعت و غیرت تو با ما فرق میکنه آخه نمیدونن تو پسری از مکتب دلیران هستی:)))به مامان نگو من کشتمش ؟به مامان نگو که یه گلاده آدم حدود ۷۰ نفر اونقدر زدیمش که رفت کما بعدش شهید شد؟به مامان نگو با سنگ و مشت و لگد اونقدر زدمش ولی اون حاضر نشد یه فوش بده؟به مامان نگو چاقو رو جوری توی بدنش فرو بردم که چاقو کج شد؟به مامان نگو لختش کردیم ازش فیلم گرفتیم در حالی که مامانش می‌گفت فیلم پسرمو پخش نکنین اون راضی نیست نامحرم فیلمشو ببینه...(از آرمان هامون،آرمان ها می‌سازیم) به خاطر امضام گزارش بزنی حلالت نمیکنم به خدا...چون امضای خودمه و اگه دوست داشتین بخونین:)🤍✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز سوار تاکسی بودم همین که ماشین نگه داشت به جای پیاده شدن و تشکر هول شدم رو به راننده بلند گفتم به سلامت‌... بعد فهمیدم سوتی دادم بد تر هول شدم گفتم مرسی سلام برسونید😂😂😂🥲

🤣🤣🤣🤣🤣 فقط کار شوهرت 

یه بار مامانم حالش بد شد رفتیم اورژانس ‌ دکتر اومد گفت چند سالشه و شغل 

گفتم ۲۱ ‌  دانشجو هستم . 🤣 گفت خانوم خواستکاری نیومدم سن مادرتون رو پرسیدم 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

خاله شوهرم رفته بود سفر بعد من پاشدم شوهرو پسراشو یه شب شام دعوت کردم هی سر سفره میگفتم بخورین ،بخورین همین یه باره دیگه بعد شوهر خاله برگشت گفت یعنی دیگه هیچ وقت دعوت نمیکنی وای منو بگو دوست داشتم سفره جر بخوره برم زیرش

لایک نکن پدر بیامرز
امروز سوار تاکسی بودم همین که ماشین نگه داشت به جای پیاده شدن و تشکر هول شدم رو به راننده بلند گفتم ...

اخ چقدر از درون داغون میشی منن تا حالا سوتی این مدلی دادم موقع خداحافظی به طرف گفتم به سلامت 

یبارم رفتم دکتر پوست، بهم گفت حساسیت قارچی داری! منم گفتم آره اتفاقا من قارچ زیاد میخورم... اونم با یه لبخند ملیح نگام کرد گفت منظورم قارچ پوستیه  

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم

😂😂😂

من نامزدم پسر عمومه 

بعد من یه دورانی کراش داشتم روش

همیشهههه خدا با عمو کوچیکم و بقیه پسر عموهام از سر تا پا تیپ می‌زدن چهره و هیکلشونم انگار از روی هم کپی کردی پس گردنا همه شبیه هم 

منم روستای پدریم بودیم خواستم عمومو صدا بزنم😂

یه سنگ برداشتم پرت کردم دیدم نامزدم پاشد گفت بسم الله چی بود کدوم اشغالی بود برم دخلشو بیارم 

منم فرار کردم فکرشو بکن دمپاییامو پایین تپه جا گذاشتم و میدویدم 

چند روز پیش گفت خنگول حداقل دمپاییتو میپوشیدی همون اول متوجه شدم خودتی به روت نیاوردم معذب نشی اون موقع 

هنوز که هنوزه با خودم میگم چقدر خنگ بودم همچین کاری رو انجام دادممممم😂😂😂

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.