2777
2789
عنوان

چرا ارایشگرا یهو اینقد بولد شدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2068 بازدید | 101 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم وضعش خوبه خدایی مشکل مالی نداریم ولی اصلا دلم نمیاد۷ میلیون بدم برا چندساعت ،  کاش یه ات ...

اون هفت تومن برای چیزای دیگه خرج کنی خیلی منطقی تره

تا آرایشت کنن اونم به شکل غیر طبیعی یه عروس نه عروسک ازت در بیارن

Be nice😊

نمیچاپن عزیزدلم  کاش یه سری به قیمت وسیله ها میزدی یه کانسیلر فقط ۱۵۰۰ سایه بالا ۴ تومن

خودم رفتم پودر فیکس و پرایمر واینا خریدم شد ۲ تومن ، اونا وسایلشون بالای ۶ ماه میمونه از هر مشتری ۳ تومن هم بگیرن باز میصرفه براشون

نگونامزدی بگوخواهرعروس یادامادی بخداهمون کاروانجام میدن

تو فکرش بودم والا ولی خودم رفتم وسیله گرفتم پرایمر و پودر فیکس و سایه تک رنگ و مژه و اینا کلا شد ۲ تومن ۷۰۰‌پودرم بود ۵۰۰ پرایمرم عوض یکسال برام میمونه

چهروقت تقاضا برای چیزی زیاد شه عرضه هم زیاد و گرون میشه

الان همه دخترا تو فکر خشگل تر شدنن،حالا با هر قیمتتتتتتی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

عزیزم برای میکاپ زیاد هزینه نکن چون همشون قراره ی تر رو بزنن رو صورتت فقط اسم آرایشگرا فرق داره ... همشون در کل تر کارن

لطفا بیشعور نباشید عزیزان اینجا محل عقده گشایی و رفع کمبود های زندگیتون نیست🌹

منم میخوام برم آرایشگری یاد بگیرم 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

یه خانومی یه آرایشگاه تو پایین شهر داره میگه ماهی هفتاد تومن درآمد دارم .این خرجا براش چیزی نیست

هَرچه دَرفَهم تو آید    🤯🤯🤯🤯         آن بوَد مَفهوم تو...........😏😏😏
خودم رفتم پودر فیکس و پرایمر واینا خریدم شد ۲ تومن ، اونا وسایلشون بالای ۶ ماه میمونه از هر مشتری ۳ ...

عزیزم موادشون گرونه وماندگاری بالایی داره خوب اونا هم دارن زحمت میکشن حقشونه خب. بعدم هیشکی حق نداره بیشترازنرخ بگیره میتونیدشکایت کنید

خیلی میگیرن و میدونن اکثرا خانم ها پول برا این چیزا میدن براشون هم مهم نیست اما من عمرا پول بدم اینقدر چه خبره

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
تو فکرش بودم والا ولی خودم رفتم وسیله گرفتم پرایمر و پودر فیکس و سایه تک رنگ و مژه و اینا کلا شد ۲ ت ...

خب پس کلیپ ببین خودت انجام بده،خواستی هم بری نگو جشن خودمه.بگو تولد دوستمه کمترمیگیره،از قدیم اینا اینجور بودن🤣

یع اشناها ما برا عروسیش میره ارایشگاه بعد میگه عروسی خواهر دعوتم.بعد از ارایشگاه میره لباسشو میپوشه😆

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡