2777
2789
عنوان

از گوشی مخفی شوهرم عکس گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 7715 بازدید | 130 پست
دقیقن زدی به هدف🤣

😁😁😁والا 

من ک فشارم رفت بالا دارم میترکم

خدا اون روزو برامون نیاره حتی فکرشم عذاب اوره

خدایا شکرت که قراره بزودی به من و آقایی یه بچه سالم هدیه بدی🙏🤰😍قراره بزودی تیکر بارداری بزارم😍🤰
🥲🥲🥲من بخاطر بچه تحمل کردم سپردم دست خدا  بچم هفت ماهشه

شما چرا جدا نشدی فقط بخاطر بچه یا حمایت گر نداری مثل خانواده ومالی ؟؟اگه مالی اکی باشی جدا میشی ؟؟ یا بچت دوس داری بچه طلاق نباشه شرمنده ناراحت نشی ازحرفم 

ای وای از این عشق که باز اومده خونه خرابم کنه .دنیا دنیا این خونه خرابی رو دوست دارم خودم دلم میخواد خونه خراب تو باشم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم وقتی کامنتشو خوندم داغ کردم  از شدت عصبانیت نمیدونستم چی بگم همینان انقد مردا رو پرو کردن

ای ابجی منم😡🤮

از پرو بودنم فراتر یه جورایی دیگه اگه به اونا باشه باید خودمون بگیم عزیزم همسر پاک تر از گلم🤣 دختر فلانی خوبه برو سمت اون🤣

خدایا شکرت که قراره بزودی به من و آقایی یه بچه سالم هدیه بدی🙏🤰😍قراره بزودی تیکر بارداری بزارم😍🤰
گوه تو اون زندگی.... بشینی واسه یه مرد بی ارزش که ارزشی برات قائل نشده پخت وپز کنی بشور وبساب کنی که ...

هزار تا لایک

کاربر قدیمی ام، مشکل ورود به سایت داشتم. مجبور به ثبت نام جدید شدم. 

خانم ها
توروخدا نگید با خیانت کنار بیایید.
خیانت قابل چشم پوشی نیست.
زن و مرد خائن رو باید دار زد بخدا.
اینقدر با مقوله خیانت راحت برخورد نکنید  
و اپن مایند بودن رو ترویج نکنید. open mind

کاربر قدیمی ام، مشکل ورود به سایت داشتم. مجبور به ثبت نام جدید شدم. 
خانم ها توروخدا نگید با خیانت کنار بیایید. خیانت قابل چشم پوشی نیست. زن و مرد خائن رو باید دار زد بخ ...

من دیدم کسایی رو شوهره بهش خیانت کرده بعد طرف بجا اینکه جدا بشه یا حقشو بگیره خودش رفته خیانت کرده😑نشسته سرزندگیش از یه طرف مرده از یه طرف زنه🤢

شما چرا جدا نشدی فقط بخاطر بچه یا حمایت گر نداری مثل خانواده ومالی ؟؟اگه مالی اکی باشی جدا میشی ؟؟ ی ...

دوس ندارم بچه طلاق باشه بشه یکی مثل باباش 

از طرفی هم تا خیلی مراحل طلاق رو پیش رفتم خانواده شوهر نذاشتن گفتن آدم میشه ولی نشد منم ظاهری دارم باهاش زندگی میکنم 

دوس ندارم بچه طلاق باشه بشه یکی مثل باباش  از طرفی هم تا خیلی مراحل طلاق رو پیش رفتم خانواده ش ...

یعنی هنوز خیانت میکنه ؟؟

ای وای از این عشق که باز اومده خونه خرابم کنه .دنیا دنیا این خونه خرابی رو دوست دارم خودم دلم میخواد خونه خراب تو باشم .
ولی این عکسا به چه دردم میخوره خواهرا میشه باهاش چیکار کرد؟ 

اسی راهکارامو فهمیدی ؟ صفحه ۵ 

ببین یه گوشی که استفاده نمیشه بزار حالت پرواز و رو ضبط صدا بنداز یه جا تو ماشینش ببین چیا میگه این مدرک بهتریه 

خدایا شکرت بعد ۶سال منو لایق مادر شدن دونستی 🤱🏻🤱🏻🤱🏻۱۳۹۷/۰۶/۲۴ بعد از یه خارج از رحم و یه پوچ حسینم به دنیا اومد 😍😍😍اما باز بعد۳سال از تولد حسین یه توقف رشد تو نه هفته داشتم 😔😔😔خدایا شکرت ۱۴۰۱/۰۶/۰۵ بیبی چکم مثبت شد 😍😍😍۱۴۰۱/۰۷/۲۷ خدایا شکرت قلبش تشکیل شد ❤️❤️❤️۱۴۰۱/۰۹/۰۷ان تی سالم بود شکر خدا☺️☺️☺️خدایا بقیشم به خودت سپردم این دفعه ام تنهام نزار برای انومالیم دعا کنین 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
اره ولی خیانتاش همه پیام و تماس هستن چند بار قول داده تموم میکنم اما نکرده  خودش میگه نمیدونم ...

عزیزم متوسل شو به امام علی وحضرت زهرا وصلوات بهشون هدیه بده ونماز شبم بخون خودت تاثیرشو میبینی و

اینکه شماره دختره رو بردار وبا یه خط دیگه بترسونش بگو واسه بابات میفرستم وبه شوهرتم‌بفرست بگو میخام به خانواده دختره بگم وبه زن خودتم بگم ببین تو فرستادی پیاما رو ولی اونا فک میکنند کس دیگه ای میفرسته