2777
2789
عنوان

از گوشی مخفی شوهرم عکس گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 7715 بازدید | 130 پست

بچه ها راهکار منو انجام بدین ونتیجه معجزه اساشو ببینین وبه هر کی شوهرش خیانت میکنه یاد بدین 

ای وای از این عشق که باز اومده خونه خرابم کنه .دنیا دنیا این خونه خرابی رو دوست دارم خودم دلم میخواد خونه خراب تو باشم .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم متوسل شو به امام علی وحضرت زهرا وصلوات بهشون هدیه بده ونماز شبم بخون خودت تاثیرشو میبینی و ای ...

دختره رو میشناسم بابا و مامانش حتی اونا منو و شوهرموبه خودشون نزدیک کردن ک آزمون سواستفاده بشه اصلا باباش براش مهم نیست 

دختره رو میشناسم بابا و مامانش حتی اونا منو و شوهرموبه خودشون نزدیک کردن ک آزمون سواستفاده بشه اصلا ...

وای چه سواستفاده ای

ای وای از این عشق که باز اومده خونه خرابم کنه .دنیا دنیا این خونه خرابی رو دوست دارم خودم دلم میخواد خونه خراب تو باشم .

پس گلم همین کاری که میگم بکن با یه خط دیگه هم به دختر هم به بابای بی غیرتش پیام بده بگو دختر همه کارت به فلانی خوبه میخام برم به زنش بگم که بیچاره تون کنه ودخترتو ببر سر چها ر راه بیشتر میتونی بفروشیش اگه بفهمم با فلانی ارتباط داره گزارش میدم مثل چی پلیس بگیرتشون شلاقشون بزنند وابروشونو تو کل شهر میبرم بگو پیام های دخترتو تو به همه نشون میدم و

به شوهرتم بگو همینا رو نقره داغ میشه تجربه کن به نفعته 

اول باید مدرک جم کنم  نمیدونی ک بار اول موقع چت مچشو گرفتم هاشا میکرد تا باصدای ضبط شدش وا داد ...

نمیدونم چطوری ولی یه یبار که مطمئنی خوابه و تا چن ساعت بیدار نمیشه گوشی رو بردار ببر بده یه شنود نصب کنن حتی خودشم نمیفهمه دوستم با شوهرش همین کارو کرد.البته اون شوهرشو به غلط کردم انداخت چون عکسشونو گرفته بود باید یه راهی باشه انقد متنفرم از ادمای خائن پست😡

خدایا ممنونم بابت هدیه ای که بهم دادی الهی که دامن همه رو سبز کنی و هیچ کسی رو ناامید و دلشکسته از درگاهت برنگردونی 😍😍❤❤

پس گلم همین کاری که میگم بکن با یه خط دیگه هم به دختر هم به بابای بی غیرتش پیام بده بگو دختر همه کار ...

دفعه قبل همیکارو کردم با ی دختر دیگه بود بدتر شد شوهرم بیشتر سراغشو گرفت الان فقط سپردم دست خدا ایشالا خودش همه چیز رو درست کنه 

من دیدم کسایی رو شوهره بهش خیانت کرده بعد طرف بجا اینکه جدا بشه یا حقشو بگیره خودش رفته خیانت کرده😑 ...

بدبختی مردم رو گرفته بخدا

کاربر قدیمی ام، مشکل ورود به سایت داشتم. مجبور به ثبت نام جدید شدم.