2777
2789
عنوان

خانمای همدااانی بیایییید🤩

2510 بازدید | 21 پست

بهترین ارایشگاه تو همدان بنظرتون کدومه؟

برای عروسیم نمیدونم کجا برم

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وسمه خب خیلی معروفه اون جا برو.کارش هم که ثابت شده اس.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

بین الملل هم خوبه.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

عزیزم تاپیک قبلیتو بستی خواستم راهنماییت کنم

شما هردوتون کم سنید و تجربتون کمه ولی خواهرانه میگم، از مشاور تلفنی کمک بگیر...با گوشی مامانت هم تماس بگیر که نامزدت متوجه نشه یا اگر شرایطش رو داری حضوری همراه مادر یا پدرت برو... بگو بهت اموزش بدن چطور باهاش صحبت کنی که هم خرد نشی،هم حرفتو گوش کنه و هم توهین و بی ادبی نکنه بهت... الان یاد نگیری بعدا ساختن با آدمی که زود عصبی میشه و حرف بد میزنه و توهین میکنه خیلی سخت میشه.

بعدها مشکلات بیشتری پیش میاد.

وقتی میگه با برادرم زندگی کنیم، نگو من نمیتونم... بگو بخاطر زندگی خودمون با اونا زندگی کنیم. من خانوادتو خیلی دوست دارم مثل خانواده خودم اما کسی از آینده خبرنداره،هزارتا مشکل پیش میاد، تو مردم و اینترنت و...خوندم زندگی کنار خانواده ها مشکلاتش بیشتره....یاد بگیر با سیاست حرف بزنی عزیزم

عزیزم تاپیک قبلیتو بستی خواستم راهنماییت کنم شما هردوتون کم سنید و تجربتون کمه ولی خواهرانه میگم، ا ...

قربونت برم مهربووون🥰

ممنونم😘🌱

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️
خودم نه دوتا از فامیل های نزدیکمون رفتن معرکه بود تو همدان رو دستش نیومده  اینستا بزن atisun_ ...

واقعا خوب شده بودن جدیدا رفته بودن؟ آخه خیلی استرس دارم حتی تاپیک هم زدم جواب ندادن

واقعا خوب شده بودن جدیدا رفته بودن؟ آخه خیلی استرس دارم حتی تاپیک هم زدم جواب ندادن

عالی شده بود اصلا زیر و رو شد 

صورتش پر جوش بود کامل کاور شده بود انگار اینه اس 

تو هایلایتاش هس 

عروسه ک موهاش کوتاهه هم عروس ما بود بینیش رو عمل کردن انگار 

Off از ۶/۱۹🙃💕
عالی شده بود اصلا زیر و رو شد  صورتش پر جوش بود کامل کاور شده بود انگار اینه اس  تو هایل ...

ممنونم عزیزم انگار یه بار از رو دوشم برداشتی خیلی استرس داشتم فقط نگفتی جدیدا رفتن آخه شاید پرسونلشون عوض شده باشه