بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خودم دقیقا ۸ ماه پیش تو چنین موقعیتی بودم انقد فکر کردم دعا کردم بعد خودش اشتباهی درخواست داد من بهش گفتم دوست دارم الان ۳ ماهه نامزدیم امیدت به خدا بعدم قسمت
مشابه مشکل شمارو داخل کانال سیده خانوم در ایتا دیدم،بهشون پیام بده و ختم شخصی بگیر البته اگه اعتقاد داشته باشی ..دعاهاشونم همه قرآنی هستن و خیلیا حاجت گرفتن لینکشون
هعی منم فامیل دورمون بود یه بار دیدمش انقد نگام میکرد 😑فک کردم عاشقم شده😑😂💔پنج سال روش کراش داشتم رفتم با فیک بهش پیام دادم یه روز اومد گف متاهل شدم دیگه پیام ندین😑😑😑💔
/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» /!گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 /
نمیدونم چرا همه نوشتن اگه خودش بخواد میاد!!! آقا خودش بخواد نخواد مهم نیس مهم اینکه این میخواد میخوا ...
به زورم نمیشه دیگه🥲🤧
/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» /!گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 /