2777
2789
عنوان

پیدا کردن شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 26 پست
خوب عزیزم باید ببینی خوب از نظر شما چیه تو داروخونه کار میکنی یا حالت فروشنده داری یا نسخه پیچ خوب ب ...

من فوق لیسانس دارم و به جز داروخونه کار دیگه ای هم دارم،حقوقم به ۲۰ میلیون میرسه و با پول خودم خونه و ماشین هم خریدم.از لحاظ مالی هیچگونه کمبودی ندارم.ولی دوس دارم شوهرمم با عرضه باشه

من فوق لیسانس دارم و به جز داروخونه کار دیگه ای هم دارم،حقوقم به ۲۰ میلیون میرسه و با پول خودم خونه ...

خوب پس شرایطتت عالیه افرین عزیزم سنت هم اونقدر بالا نیس معاشرتت رو بالا ببر اگر ایرادی تو چهره ات هست رفع کن مطمن باش بخت خوبی نصیبت میشه❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما متاهل ها درسته توزندگیمون مشکلات و اختلافاتی داریم  ولی وقتی با مجردی روبرو میشم هیچ وقت نم ...

من فوق لیسانس دارم،خونه دارم،ماشین دارم،خانواده ی آبرومند دارم.دوتا شغل دارم.از لحاظ ظاهری هم واقعا قیافه خوبی دارم.ولی نمیدونم علتش چیه که یه همدم خوب پیدا نمیکنم.

توی سی سالگی فرصت های ازدواج کمتر میشن؟

هر چی سن بالاتر بره موقعیت ازدواج کمتر میشه😔😔

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

عزیزم اصولا اینجوریه اون خانوما خانه دار مطمن باش پشت قوی دارن و ثروت پدر و یا چیزا دیگه یا اینکه جز ...

کجای جمله ام نوشته بودم شهرستانم؟!؟!؟!

من تو کادر بیمارستان فراوون دیدم دکتری که وضعیت شغلی و تمکن مالی خوبی داره موقع ازدواج فقط دنبال یه زن شیرپاک خورده بوده 

از دوستان خانوادگیمونم چندتا مهندس عمران تو پروژه های عمرانی هستن که خانومشون یا تو بیمه برای دیگران کار میکنه یا دقیقا مثل اسی تو داروخانه

این ازدواجی که شما میگی و حالت بده و بستانی داره واسه کسایی هست که چشمشون به پول و حقوق دختره ست که میگن در سطح ما باشه،وگرنه مرد اگه عاشق بشه این چیزا حالیش نمیشه

من فوق لیسانس دارم،خونه دارم،ماشین دارم،خانواده ی آبرومند دارم.دوتا شغل دارم.از لحاظ ظاهری هم واقعا ...

گلم دیگه پس همه چی تمومی ....

حتما کسانی در اطرافت هستند و میشناسنت خودشون رو درحد شما نمیبینند

صبور باشید ان شاالله هم کفوتون پیدا میشه

من فوق لیسانس دارم و به جز داروخونه کار دیگه ای هم دارم،حقوقم به ۲۰ میلیون میرسه و با پول خودم خونه ...

بنظرم عجله نکن گلم،شرایطت خوبه

منتظر بمون قلبت عاشق بشه بعد به ازدواج فکر کن

کجای جمله ام نوشته بودم شهرستانم؟!؟!؟! من تو کادر بیمارستان فراوون دیدم دکتری که وضعیت شغلی و تمکن ...

من به شما نگفتم شهرستان به استارتر گفتم گفت شهر کوچیک زندگی میکنه .نمیدونم والا من 99%ازدواج هایی که دیدم اینجوری بوده انشالله چیزایی که شما گفتی برای همه دخترا پیش بیاد🌹

من با یکی چند سال در ارتباط بودم و قصدمون ازدواج بود،همین دو ماه پیش بهم زدیم.از این بابت خیلی ناراح ...

منم هشت سال عمرم را پای ی نفر گذاشتم همه موقعیت‌های خوبم را بخاطر اون رد کردم آخرش هم رفت با یکی دیگه ازدواج کرد ومن هم سنم بالا رفت وتوخونه بابام موندم الان هم به چشم مزاحم نگاه بهم میکنن کارهم اجازه ندارم برم شما دیگه اشتباه من را تکرار نکن اگه موقعیت خوب ازدواج کن اگه واقعا قصد ازدواج داشت در این چندسال جلو اومدع بود

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم