2777
2789
عنوان

پیدا کردن شوهر

372 بازدید | 26 پست

سلام دوستان

۲۷ سالمه،قیافمم و اخلاقمم خوبه،توی داروخونه کار میکنم توی شهر کوچیک،ولی شوهر خوب پیدا نمیکنم.راه حل بدین؟حس میکنم دیگه خیلی داره دیر میشه واسه ازدواج

من سی سالمه وازدواج نکردم

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب عزیزم باید ببینی خوب از نظر شما چیه تو داروخونه کار میکنی یا حالت فروشنده داری یا نسخه پیچ خوب باید همسرت هم همینطوری باشه دیگه بجز موارد نادر سیندرلا طوری اگه میخوای همسرت خیلی خوب باشه تحصیلاتت رو ادامه بده و کار شرکتی پیدا کن من خواهرانه گفتم امیودارم ناراحت نشی😘

خوب عزیزم باید ببینی خوب از نظر شما چیه تو داروخونه کار میکنی یا حالت فروشنده داری یا نسخه پیچ خوب ب ...

وا یعنی چی؟!؟! 

مگه ازدواج قرارداده که دوتا کارمندِ هم رشته و هم سطح امضا کنن

من تو بیمارستان چندین دکتر دیدم خانومشون خانه دار

ما متاهل ها درسته توزندگیمون مشکلات و اختلافاتی داریم 

ولی وقتی با مجردی روبرو میشم هیچ وقت نمیگم بده 

حالا مگه ما ازدواج کردیم چیکار کردیم 

بهش میگم‌خیلی مهارتت رو ببر بالا و اینکه تو انتخابت دقت کن

شاید حرفام ربطی به تاپیکت نداشته باشه ولی  مهمه 

گلم   تلاش کن سعی کن هنرت رو زیاد کنی یا تحصیلاتت رو ادامه بدی ... 

خلاصه گفتم ...

امیدوارم یک همسرخیلی خوب و مهربون نصیبت بشه به زودی

حالا ماها که شوهر کردیم خیییییییلی ببخشید همچین پُخی هم نبوده،زندگیتو بکن بابا،چرا گیر دادی به شوهر

من خودم با تنهاییم هیچ مشکلی ندارم،احساس میکنم دیگه وقتشه از خونه پدریم برم،خودم خجالت میکشم دیگه.

وا یعنی چی؟!؟!  مگه ازدواج قرارداده که دوتا کارمندِ هم رشته و هم سطح امضا کنن من تو بیمارستان ...

عزیزم اصولا اینجوریه اون خانوما خانه دار مطمن باش پشت قوی دارن و ثروت پدر و یا چیزا دیگه یا اینکه جز همون حالت سیندرلایی که گفتم من تهران زندگی میکنم اصولا اینجوریه شهرستان خبر ندارم 🌹